Кајгана собиранка (loading...)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка?

• Вкупно гласачи
    201
Статус
Затворена за нови мислења.
Нц, со од МЗТ дрес, во последно време даун сум малце, затоа :icon_lol:

Затоа сите со Psy маица ќе доете и немајте гајле.:smir:

А мене цел шифоњер ми е плаво-бел:music2:

А мене цел шифоњер ми е плаво-бел:music2:
такоџе, зелена имам само една пижама горна, најблиску до црвено имам дрес од Милан и толку. Денот кога би фурал помаранџесто се надевам дека нема да дојде.

како и да е, не ми треба мене облека за да знаете дека сум ерген, еден поглед на мене е доволен :)

Се надевам повеќето ќе носат обележувачка боја, но што со тие што нема да носат?:toe: За нив на графчиња ли да гледаме?:baeh:

На собиранка поентата е луѓето да се запознаваат за да можат да свртат два реда муабет. А не да се носат маички и танги и да се даваат коментари од типот: аха ене го тој и тој-и после амин дружење.
Рилекс, се ќе биде супер како и секогаш :)

На собиранка поентата е луѓето да се запознаваат за да можат да свртат два реда муабет. А не да се носат маички и танги и да се даваат коментари од типот: аха ене го тој и тој-и после амин дружење.
Рилекс, се ќе биде супер како и секогаш :)
Абе ок, знам дека сé ќе биде супер, ама сепак јас да си се изјаснам:kesa:.
Да не има после тоа некои заблуди.:toe:
хехехехе:salut:

Абе ок, знам дека сé ќе биде супер, ама сепак јас да си се изјаснам:kesa:.
Да не има после тоа некои заблуди.:toe:
хехехехе:salut:
Ајде ќе ги собереме Ангела и Петар и че ојме заедно бе :salut:

не сретнав никаде датум... дај кажете датум дечки.. пошо планирам да дојдам (иако немам со кој) а незнам датум и точно време.. може официјално кога ке се знае да се каже...

Абе ајде не се кењајте со дресовиве и маичкиве. Од Кајгана сме...не сме од Семафор. Ако веќе е така работата ондак сите у жути маички. Бојата на Кајгана. И ќе бидеме жути...и ќе се дружиме. Доволно се делиме на пушачи и непушачи, вакви онакви. Дај сеа немојте и со бои. Или кежуал или сите у жуто-окер боја.
:wink:

не сретнав никаде датум... дај кажете датум дечки.. пошо планирам да дојдам (иако немам со кој) а незнам датум и точно време.. може официјално кога ке се знае да се каже...
Па рекоа дека отпосле ќе се каже датум и точна локација.

Се согласувам со Шмекерот сите у портокалово :) да се знае дека сме кајганџии :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom