Кајгана собиранка (loading...)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка?

• Вкупно гласачи
    201
Статус
Затворена за нови мислења.
Би сакал да дојдам ама од радовиш сум и не знам дали ќе ми одговара

Би сакал да дојдам ама од радовиш сум и не знам дали ќе ми одговара
не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам, :toe:
ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:

ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:

А ти моментално у ск си?

Eeooo Што се зезаш, кај можеме да наполниме цел автобус, ние не можеме комбе да наполниме :)

Ае, ако сакате, ќе дојдете како знаете, ќе се журкате, па ќе се вратите сабајле со првиот превоз назад.

Еее... у мое време со воз до Гевгелија и назад за концерт на Суперхикс.

у наше време стопер се идеше насекаде, низ Бугарија, Србија, Хрватска, Европа (па конечно можеме и Европа пак да ја освоиме).

@Ada? да, у Скопје сум, ви треба нешто? /пп

Ало мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.

Ало мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.

бачко... глеам нема никој шо сака али знам дека таксито до скопје ти е 300 денара па ако ти одговара... бујрум :)

Абре ајде бујрум од Велес па сите заедно одиме за Скопје!? Не се плаши со женски ке бидеш, како на пример ја:pipi:

Дајте датум,место??? собирам екипа од фан клуб Баерн Минхен и доаѓаме...

I'm in, ако има некој од Битола за друштво нека се јави :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom