Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,Би сакал да дојдам ама од радовиш сум и не знам дали ќе ми одговара
не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,![]()
ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:
не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,![]()
ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:
Ало мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.
Ало мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.
немој случајно да ни се пожали кога ќе стигнете :nenene:Абре ајде бујрум од Велес па сите заедно одиме за Скопје!? Не се плаши со женски ке бидеш, како на пример ја![]()
Дој со тегет, ми изглеа дека законов ќе падне на уставенГлупости е ова со боиве, шо ако дојдам у тегет маичка ќе ме вратите?