Chelsea 2-0 Arsenal

Конечен епилог ?

• Вкупно гласачи
    154

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Jас само сакам да гледам добар фудбал со мн шанси,не ми е битно кој ќе победи.
Ама ајде еве ќе типувам на Арсенал,бидејќи после неколку киксови секогаш се враќаат со победа.
Рез 1:2:helou:

F

fantomX

Гостин
тежок натпревар за Арсенал,знаејки дека Челзи игра константно одлично сезонава,што значи не би ме изненадило да се шампиони.Јас како фан на Арсенал посакувам победа и приближување до Челзи,меѓутоа свесен сум дека ќе е тешко.

со сигурност прогнозирам квалитетен фудбал:helou:
Челзи ако игра константно јас сум Џон Тери со приватен живот без скандали.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кециште ко кула. Челзи сезонава партали ги прае конкурентите со победи на сите мечеви и без ниту еден примен гол :vozbud:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
како навивач на Челзи си гласав за нивна победа.Мислам дека ќе биде тежок меч 1 до 2 голови најмногу

F

fantomX

Гостин
После долго и неверојатно внимателно размислување заклучив дека вистина е тврдењето на појќето овде (како и на Арсен Венгер) дека состојбите се Тери се апсолутно ништо сериозно и според тоа овие случуавања ама нема начин да влијаат негативно врз Челзи.
Додека Арсенал е се уште во тежок нокдаун, ма еј, изгубиле од Манчестер Јунајтед, како сега би можеле воопшто да мислат на фудбал?!

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
moja procenka nedela Chelsea vs Arsenal 3-1 golojte (2 anelka-1Maluda )

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
А зошто тогаш сме на само +2? :smir:
па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.
Арсенал не е константен што значи тешко дека ќе е шампион,Манчестер јунајтед,според мене,нема тим за титула,а додека Челзи има колектив кој според мене е фаворит и во споредба со другите е најстабилен...

F

fantomX

Гостин
многу поконстантно од арсенал и јунајтед,не скокај одма
Богами многу, најдолгата серија на Јунајтед да е 5 победи, а на Челзи дури 6. :vozbud:
Кое црно скокање, ако Јунајтед и Арсенал имаат к од константност, Челзи има максимум ко од константност, што е поразувачки бар за мене.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.
Арсенал не е константен што значи тешко дека ќе е шампион,Манчестер јунајтед,според мене,нема тим за титула,а додека Челзи има колектив кој според мене е фаворит и во споредба со другите е најстабилен...
Оваа година ко шо се слаби Арсенал и Манчестер (да не праам муабет за Ливерпул) требаше да сме најмалку на +10 ама киксавме со послаби екипи.

Сакам да кажам формата не игра којзнае каква улога во дербињата, така да се е можно :toe:

Член од
14 декември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
1
Јас сум за Манчестер и најдобро би било да заврши нерешено, ама реално гледано мислам дека ке биди баш чист КЕЦ !!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom