истото важи и за челзиПобеда или Смрт... Секако очекувам победа на Арсенал
Е како не. Арсенал ако изгуби денес крај за сезонава, а Челзи ако изгуби нема да е крај на сезонатаистото важи и за челзи
ако победат ќе се мотивираат за понатаму, ако не тешка сезона ќе биде
верувај ми :smir:Е како не. Арсенал ако изгуби денес крај за сезонава, а Челзи ако изгуби нема да е крај на сезоната
Тоа да ама челзи нема да ја загуби сезоната, а ако арсенал загуби се е загубено за оваа сезонаверувај ми :smir:
ако тепа арсенал се прибилжува до второпласираниот затри бода и плус има уште 15 или повеќе утакмици што значи се е можно
оваа сезона највероватно е најслабата за топ 4,арсенал изгуби срамно од челзи,манчестеровци,манчестер 3 ќе изигра топ 1 ќе киксне исто и челзи, па затоа еден тим ако влезе во голема форма(на п. арсенал или сити) може да изненадиТоа да ама челзи нема да ја загуби сезоната, а ако арсенал загуби се е загубено за оваа сезона
Абе фала Богу сеа, никој не кажа дека се роботиТочно е дека се професионалци но сепак се живи суштества од крв и од месо кој знаат да подлегнат под притисок
Инаку гласав за реми,и двете екипи не се во некоја форма па нијанси ќе го решат победникот (ако воопшто го има) :smir:
А ако игра Арсенал како против Манчестер?Ако игра Челзи како што играше против Хул, го испапаа.
Челзи константно? :nenene:тежок натпревар за Арсенал,знаејки дека Челзи игра константно одлично сезонава,што значи не би ме изненадило да се шампиони.Јас како фан на Арсенал посакувам победа и приближување до Челзи,меѓутоа свесен сум дека ќе е тешко.
со сигурност прогнозирам квалитетен фудбал:helou:
Од твоја тастатура до Божји екран :helou:Нема да пишувам многу, против Манчестер минатава недела Арсенал ме разочара. Типувам на победа на Челзи од 2 гола разлика минимално.