Арсенал v Манчестер Јунајтед [31.1.2010,17:00h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Вкупно гласачи
    87
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако ги снема овие од Арсенал сега?ПРед утакмица многу јаки беа некако...
Чекај, го слават голот на Вермален.
Кажи ако сакаш ќе ти дадам една кофа за да не испркаш на сегде.

Ако игра Неста ќе плачете али ај со муабетиве коа ќе ги прочитам коса ми се дига, а очигледно и си ја утнал темата со овој муабет.
Да бе, ѕверови сте, гледам сите ги расплакавте во Серија А.
И не замарајте, идите си во ваш фан клуб, гледам дека ви е јасно кој ќе тепа.

Кажи ако сакаш ќе ти дадам една кофа за да не испркаш на сегде.

Ако игра Неста ќе плачете али ај со муабетиве коа ќе ги прочитам коса ми се дига, а очигледно и си ја утнал темата со овој муабет.

молим?
зарем без идеја ќе им излезе на Трафорд и Сиро?
ако е така алал му вера...

Браво, одлична игра на Арсенал алал им вера, само небива многу среќа имаа тие Манчестер ај повеќе среќа наредната утакмица :tv:
И поздрав за тие што ја имаа сингл 1 не се нервирајте ќе ги начекате наредната утакмица дупла ќе им ставите :wink:

И ај веќе некој нека го скрши мразот и нека постира на темата има зеленко од сите ајде кој ќе е тој јунак :)

Типувам 3-1 за Арсенал,не знам зашто:smir:
Сеа ќе знаеш. :)
Арсенал победува со 3:2 :Арсенал рулз:
Стрелци:Фабрегас,Росицки и Денилсон-Руни(2):pos2:
Руни 2 гола, преголем оптимист си. :(

Арсенал - Манчестер , Венгер - Фергусон , се надевам на добра утакмица доста непревидлива и се надевам дека ќе победи Арсенал и дека ќе нема помош од страна на судиите за манчестер како вo минатиот меч типувам 2-1 за Арсенал :smir:
Пак судиите заебаа. :@
Ќе биде тесно но типувам победа на Арсенал 2-1 :smir:
:smir::smir:
Арсенал ќе победи со 1 гол разлика.:smir:
Секако. :smir:

Мислам дека ќе биде Нерешено, или победа на Арсенал.
Ти си најјак, а и Нерешеново е Најјако. Победа за малце. Торпедо звер.

се знае победа на АРСЕНАЛ
СЕ ЗНАЕ!!!

молим?
зарем без идеја ќе им излезе на Трафорд и Сиро?
ако е така алал му вера...

на се ова што го напиша ќе ти го кажам само ова:

?

Не е ни време а не e ни темава наменета за таа утакмица, али небери гајле исто како што и ти си убеден дека Манчестер ќе помине така јас сум дупло повеќе убеден од тебе дека Милан ќе помине и секој муабет и дискусија да поченеме да ја прајме ке биде залудна за тоа почекај нека завршат 2те утакмици па ќе се слушнеме послем 10/03.

Teк сега го видов потегов на Нани што претходеше на првиот гол, ебење, контрата за вториот и финишот на Руни, ебење, Јунајтед ? Ебење !
Мислам дека се е кажано :tv:

Аууууууууууууу.... :vozbud::vozbud::vozbud:
Пиши таму уш една рецка за Манчестер, да се знае кој е кој :)

Неам зборој за утакмицава, Арсенал не делуеа некако сериозно. Ми изгледаа ко недораснати у трката за титула а за натпреваров да не праеме муабет.

упм, поише се Манчестер се муча кој играа со екипе од вториот дел на табелата :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
на се ова што го напиша ќе ти го кажам само ова:

?

Не е ни време а не e ни темава наменета за таа утакмица, али небери гајле исто како што и ти си убеден дека Манчестер ќе помине така јас сум дупло повеќе убеден од тебе дека Милан ќе помине и секој муабет и дискусија да поченеме да ја прајме ке биде залудна за тоа почекај нека завршат 2те утакмици па ќе се слушнеме послем 10/03.

абе чоек, кој кого убедуе тука, кај виде пишано дека Мануре ќе мине 100%???

шо ми значи твојто убедување на мене или на било кој тука :wtf:
ко ќе дојде тој проклет февруар ќе се види на дело и оваа црвенава и плавата утакмица...

Северен ветер дуваше, затоа Арсенал изгубија :pos2:

Vi реков дека ке победи Манчестер, кај знаат децата од арсенал да играт фудбал..

Па добро 2-2 ја имав знае се тука кој е кој:baeh:

Честитки до навивачите на Манчестер. Искрено мислев дека ќе заврши нерешено ама изгледа сум ги преценил Арсенал.

Ајде бе луѓе не ја тупите,големо чудо ако јунајтед тепа на овај натпревар.Минатата сезона јунајтед изгуби на два пати од Арсенал,па пак ја освои премиерлигата!
Не знам каде ви е нејасно ама Манчестер годинава нема да освои трофеј:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom