--N-SOUND--
Street Dragster
се виде кој е кој на утакмицава :sekss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, го слават голот на Вермален.Некако ги снема овие од Арсенал сега?ПРед утакмица многу јаки беа некако...
Да бе, ѕверови сте, гледам сите ги расплакавте во Серија А.Кажи ако сакаш ќе ти дадам една кофа за да не испркаш на сегде.
Ако игра Неста ќе плачете али ај со муабетиве коа ќе ги прочитам коса ми се дига, а очигледно и си ја утнал темата со овој муабет.
Кажи ако сакаш ќе ти дадам една кофа за да не испркаш на сегде.
Ако игра Неста ќе плачете али ај со муабетиве коа ќе ги прочитам коса ми се дига, а очигледно и си ја утнал темата со овој муабет.
Сеа ќе знаеш.Типувам 3-1 за Арсенал,не знам зашто:smir:
Руни 2 гола, преголем оптимист си.Арсенал победува со 3:2 :Арсенал рулз:
Стрелци:Фабрегас,Росицки и Денилсон-Руни(2):pos2:
Пак судиите заебаа.Арсенал - Манчестер , Венгер - Фергусон , се надевам на добра утакмица доста непревидлива и се надевам дека ќе победи Арсенал и дека ќе нема помош од страна на судиите за манчестер како вo минатиот меч типувам 2-1 за Арсенал :smir:
:smir::smir:Ќе биде тесно но типувам победа на Арсенал 2-1 :smir:
Секако. :smir:Арсенал ќе победи со 1 гол разлика.:smir:
Ти си најјак, а и Нерешеново е Најјако. Победа за малце. Торпедо звер.Мислам дека ќе биде Нерешено, или победа на Арсенал.
СЕ ЗНАЕ!!!се знае победа на АРСЕНАЛ
молим?
зарем без идеја ќе им излезе на Трафорд и Сиро?
ако е така алал му вера...
Мислам дека се е кажано :tv:Teк сега го видов потегов на Нани што претходеше на првиот гол, ебење, контрата за вториот и финишот на Руни, ебење, Јунајтед ? Ебење !
на се ова што го напиша ќе ти го кажам само ова:
?
Не е ни време а не e ни темава наменета за таа утакмица, али небери гајле исто како што и ти си убеден дека Манчестер ќе помине така јас сум дупло повеќе убеден од тебе дека Милан ќе помине и секој муабет и дискусија да поченеме да ја прајме ке биде залудна за тоа почекај нека завршат 2те утакмици па ќе се слушнеме послем 10/03.