Арсенал v Манчестер Јунајтед [31.1.2010,17:00h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Вкупно гласачи
    87
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека моментално Арсенал се малку појаки од Манчестер, во подобра форма ми се некако. Со оглед на тоа дека Челзи води 0-1 и најверојатно ќе тепа очекувам отворена игра со многу шанси и голови. Мој тип 3-1 за Арсенал:vozbud:

Арсенал ќе победи со 1 гол разлика.:smir:

ЦЦЦ тука све предвидувачи имало ке тепа овој ке тепа оној со 3-1 1-2!! Од кај знаете што ке биде и како ке биде?? Никад не се знае коколку ке заврши!! Очекувам добар и атрактивен фудбал и секако како фан на Манчестер да заврши уткамицава со победа на Манчестер!!

ЦЦЦ тука све предвидувачи имало ке тепа овој ке тепа оној со 3-1 1-2!! Од кај знаете што ке биде и како ке биде?? Никад не се знае коколку ке заврши!! Очекувам добар и атрактивен фудбал и секако како фан на Манчестер да заврши уткамицава со победа на Манчестер!!

:toe::toe::toe:

Победа на United со 1 или 2 гола разлика (1-2 или 1-3) :smir:

Тежок натпревар ама според мене Арсенал ќе победи. Бенднер дава гол 100% и се надевам дека цел тим на Арсенал ќе изигра добро и најважно да нема ниедна повреда. Очекувам натпревар со минимум 4 гола и да биде вистинско дерби. :helou:

моја желба е нерешено да заврши(така и гласав:) ).Ама стварно е ташко да се прогнозира резултатот на овој меч, и во дерби мечеви нема фаворит се е можно а и двата тима момантално играат добар фудбал

Glory glory Man United, Glory Glory Man United, Glory Glory Man United, As The Reds Go Marching ON ON ON !!!
Мој тип X - 2

Мислам дека ќе биде одлично дерби и се надевам дека ќе има доста голови.

Јунајтед, ти си на потег :) Верувам дека ќе победат моите момци :pipi: Според мене искрено, поискусни сме, и поквалитетни сме.Кембел се исфорсирува нешто :), дека можел против Руни, но Руни ќе го убие после :pos2:
п.с И според мене најважно е дали ќе игра Дими, ако игра Дими 101% сум сигурен дека победуваме.

Јунајтед, ти си на потег :) Верувам дека ќе победат моите момци :pipi: Според мене искрено, поискусни сме, и поквалитетни сме.Кембел се исфорсирува нешто :), дека можел против Руни, но Руни ќе го убие после :pos2:
п.с И според мене најважно е дали ќе игра Дими, ако игра Дими 101% сум сигурен дека победуваме.
море убо си седи на клупа дими и со хал и со сити
нека си поседи уште ваа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom