192.168.254.251znae li nekoj kako e ip adresata od antenata za da si namestam signalot zosto ovie aber nemaat da dojdat.
И колку е за неограничен на неотел,бидејќи гледам тој пакет го имаш?!192.168.254.251
user: installer (мислам)
BTW:
![]()
:devil3:
Колку е брзината на download и upload на тој пакет ?1490 денари со вклучено ДДВ.
Брзина на пристап до (download/upload)
4 Mbps / 768 kbps
192.168.254.251
user: installer (мислам)
BTW:
![]()
:devil3:
Kaj мене е таа, се работи за надворешна антена така?da ne ne ti e tocna ip adresata? Nesaka da vleze !!
Sepak fala.
Епа не ми требаше MAXSHIT TV - имам Dreambox, не ми треба телефон - имам космофон бизнис пакет, и оваа понуда од Неотел ми е таман - само нет.1500 ден. со данок, неограничен, со дл од 3 мпс????
ме заебаваш :wtf:
ама добро само нет, ја плаќам 2500 со плус макств,телефонија + 500 мин. гратис и бесплатни разговори до исти корисници...
MaxADSL 120
Интернет со брзина до 10 Мbps/768 Kbps
Вклучен месечен сообраќај од 120 GB
1.699 ден
не те обврзува, ако сакаш земи само телефон, само нет, или само тв..Kaj мене е таа, се работи за надворешна антена така?
п.с. треба да ставиш фиксна ип на компјутерот со таа подгрупа 192.168.254.***
Епа не ми требаше MAXSHIT TV - имам Dreambox, не ми треба телефон - имам космофон бизнис пакет, и оваа понуда од Неотел ми е таман - само нет.Т-хоум те обврзува освен тие 1700 денари да плаќаш плус за телефон и за слични глупости. Не шиткаат само нет.
не те обврзува, ако сакаш земи само телефон, само нет, или само тв..
туку и ја иам дб :tv:
али од што сум ненормален иам и 3 Макс комфорт + :nesvest:
100% не може, прашував пред некое време. :wink:не те обврзува, ако сакаш земи само телефон, само нет, или само тв..
туку и ја иам дб :tv:
али од што сум ненормален иам и 3 Макс комфорт + :nesvest:
Нешто си грешка ти Интернет без телефон немозе така да незнам каде си слушнал тоа?
епа ко што знам имаат вака -100% не може, прашував пред некое време. :wink: