Спреметесе за најдобрата журка до сега со најдобриот бенд во живо ETNICA & PLEIADIANS...
До кога бе со вакви излитени изјави, дајте нешто по креативно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спреметесе за најдобрата журка до сега со најдобриот бенд во живо ETNICA & PLEIADIANS...
До кога бе со вакви излитени изјави, дајте нешто по креативно.
, ќе видиш дека во него се содржат 90% од зборовите кои што јас ги пишав погоре, па кој е тука некреативниот, јас или ти што незнаеш реченица со свои зборови да склопиш, т.е извини, вие двајца сте па значи уште полошо за вас....
Валјда си слушнал за ИРОНИЈА![]()
Кога умре Huanito сите плачевме...
Па да, ама ете, сега овој е најдобриот и најдобрата журка, ете за нова година истото беше тогаш, најдобрите и најдобрата нова година, па колку и да е некој дете, ќе сфати дека некој пробува само да му шитне нешто, од друга страна таквата промоција на сите им ги подига очекувањата за одредената журка што доведува до голема веројатност истите очекувања да не бидат исполнети, и после добијаш огромна маса народ што вика дека „не било како што мислеле„ или „не излажавте, не беше толку добро„
А сигурно такво нешто ви се десило барем еднаш на сите вас овде.
Абе и јас не им идам на журки, па не ги серам, секој својата работа нека си ја работи како знае, без дополнително јадење бурек :wink:
Епа јас баш заради тоа и заради нивното однесување во предходните постови нема да одам, а со мене нема да одат и уште едно 15тина души, а ако го претвориш тоа во продадени пијачки и тие продадени пијачки ги претвориш во пари, гледаме во најмалце -500 до -600 евра. И се тоа заради 2 работи без кои што можело и у старт.