ETNICA & PLEIADIANS Live @ Club COLOSSEUM - Сабота 13.02.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
До кога бе со вакви излитени изјави, дајте нешто по креативно.

До кога бе со вакви излитени финти:pos2:, прв пост мрчење. Дај одј*бете и гледајте си ги вашите проекти. Секогаш сме отворени за било каква критика не не од вакви кондом јузери (за една употреба). Провидни сте ептен, бидете покреативни :tapp:

Па точно, се регистрирав затоа што преку к*р ми е да го читам истото „најдоброто„ на сите страни. Инаку ако го погледнеш твојот граматички тотално погрешен пост, ќе видиш дека во него се содржат 90% од зборовите кои што јас ги пишав погоре, па кој е тука некреативниот, јас или ти што незнаеш реченица со свои зборови да склопиш, т.е извини, вие двајца сте па значи уште полошо за вас....

П.С. До админите, сори за офф, али доколку некој ми се обраќа на начин како овој горе, онда дефинитивно нема да седам и ќутам.

П.П.С До овие погоре, ако така се однесувате со вашата публика (меѓу кои бев и јас), не е ни чудо што ви се празни журките. Нели ви беше важно на нас да ни биде убаво а?

, ќе видиш дека во него се содржат 90% од зборовите кои што јас ги пишав погоре, па кој е тука некреативниот, јас или ти што незнаеш реченица со свои зборови да склопиш, т.е извини, вие двајца сте па значи уште полошо за вас....

Валјда си слушнал за ИРОНИЈА :tapp:

Абе и јас не им идам на журки, па не ги серам, секој својата работа нека си ја работи како знае, без дополнително јадење бурек :wink: Резултатите ќе се видат на крај сепак. А и од друга страна пак, единствено дечково и девојка му се единствени (digital прават поретко, за разлика од 2003/4/5та) кои се грижат за публиката што слуша помекуш тренс и носат етаблирани артисти (за кои многу од нас мислат дека нивната музика изумрела негде 2005та, но се еволуира на крај краева, јбг) и тоа не е причина да се кака по нив.
Си има други организации кои носат други стилови и артисти и сите сме среќни и весели што во сељачково Скопје, имаме колку толку дешавки и избор, па не сме ко Тирана или некои запоставени места...кој може да придонесе повеќе, бујрум.
Комплексот е многу заебана работа, посебно кога не си постигнал ништо и само знаеш да плукаш.
peace

Не постои настан, дешавка, или било шо без да се пројаде гомна. Тоа е по default. Али ако нек си јадат, вкусни им се. :baeh:

Кога умре Huanito сите плачевме...

Многу повеќе треба за да го убиете Huanito

Инаку, немам ништо против журките, сум идел на многу журки што баш овие двајца ги организирале, вклучувајќи ја и нова година у мкц, али очигледно е дека не прифаќаат критика и згора на тоа почињаат да плукаат по некој што сака да им укаже дека некои работи ги праат по клише, епа сеа ако сакате да ве тапшаме по рамо и да ви викаме дека све е супер и дека сте најдобри, кажете, не ми е мене проблем да ви праам лице, еве НАЈДОБРИ СТЕ, СУПЕР ЖУРКИ ПРАИТЕ, ВИ НЕМА РАМЕН...доволно е??

Али баш поради таквото ваше препотентно однесувење ви пропаѓаат журките....

Друже, те сваќам, се се тоа работи на промоција, Најдобар сум, ќе дојдеш да ме видиш што нудам итн...тоа ги привлекува луѓето бар кај нас, зошто убеден сум дека на многу од журките 60% од децата одат за дрога и дупса дупса, релативна работа која се дешава овде со години наназад.
И кога ке поврзеш најдобра журка и артист со трип, екстази, итн...испаѓа права комбинација.
Од друга страна па и спонзор ќе те поддржи ако ги носиш најдобрите :wink:
Во сите бранши се иде по овој терк, не само овде.
Поздрав

Па да, ама ете, сега овој е најдобриот и најдобрата журка, ете за нова година истото беше тогаш, најдобрите и најдобрата нова година, па колку и да е некој дете, ќе сфати дека некој пробува само да му шитне нешто, од друга страна таквата промоција на сите им ги подига очекувањата за одредената журка што доведува до голема веројатност истите очекувања да не бидат исполнети, и после добијаш огромна маса народ што вика дека „не било како што мислеле„ или „не излажавте, не беше толку добро„
А сигурно такво нешто ви се десило барем еднаш на сите вас овде.

Човече маркетинг е...сигурно нема да пишат тапа сме,не доаѓајте :icon_eek:.Не знам шо толку ти смета,сите така си се промовираат.

Еве јас вечер ќе идам и ќе си поминам убаво не затоа шо ми рекле дека ќе биде најдобрата журка до сега(од кај знаат кога не се десила уште :icon_lol:),туку зашто ми се свиѓа музиката,ќе си имам супер друштво и ќе се изнаиграм поштено.

Епа јас баш заради тоа и заради нивното однесување во предходните постови нема да одам, а со мене нема да одат и уште едно 15тина души, а ако го претвориш тоа во продадени пијачки и тие продадени пијачки ги претвориш во пари, гледаме во најмалце -500 до -600 евра. И се тоа заради 2 работи без кои што можело и у старт.

Па да, ама ете, сега овој е најдобриот и најдобрата журка, ете за нова година истото беше тогаш, најдобрите и најдобрата нова година, па колку и да е некој дете, ќе сфати дека некој пробува само да му шитне нешто, од друга страна таквата промоција на сите им ги подига очекувањата за одредената журка што доведува до голема веројатност истите очекувања да не бидат исполнети, и после добијаш огромна маса народ што вика дека „не било како што мислеле„ или „не излажавте, не беше толку добро„
А сигурно такво нешто ви се десило барем еднаш на сите вас овде.

Ова болдираново го имаш и на рекламите на Авалон. Па им се десило некогаш да не им дојде народ, никогаш. Последна утка им беше кога Faithless ги донесоа ПРЕД саем во сезона на дождови.

Туку доста хејт.
За крај ќе го цитирам mans
Абе и јас не им идам на журки, па не ги серам, секој својата работа нека си ја работи како знае, без дополнително јадење бурек :wink:

И на сите ќе ви посакам убав помин.

Епа јас баш заради тоа и заради нивното однесување во предходните постови нема да одам, а со мене нема да одат и уште едно 15тина души, а ако го претвориш тоа во продадени пијачки и тие продадени пијачки ги претвориш во пари, гледаме во најмалце -500 до -600 евра. И се тоа заради 2 работи без кои што можело и у старт.

Така е брат! Нека плачат сега, ако им е.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom