Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а. Некој те работел
б. Сам си се изработил
Шала на страна, повеќето што се жалат на зголемен сообраќај веднаш мислат дека некој симиња порки на нивна сметка ... не дека не е можно но во секој случај две работи треба да се направат пред да се обвини некој ... да се промени шифра и да се исчистат сите машини од вируси.
Кога “порано“ ?
Пред колку години?
Сега со зголемување на интернет брзините се зголемуваат и содржините на интернет страниците (повеќе слики, поквалитетни, поголеми, клипчиња, реклами, чатови, анимации....). Пример, ако порано за да отвориш една страна биле потребни 100 КБ, сега би се трошеле по 1-2 MB.
YouTube често ти е отворен? Си гледаш песничиња така?Не не, кога не ми е уклучен компјутерот, рутерот ми е исклучен од струја, така да нема шанса некој да го користи. А кога сум ја на компј, ми работи добро. Башка и комшиите ми се такви да нема шанса да крадат.
Не пред мн години, туку летоска.
А за ова за странициве, не сум знаел, можеби да е до тоа. Ама ипак без симњињање до сеа имам потрошено 7.5 гига, немогуче!
YouTube често ти е отворен? Си гледаш песничиња така?
Не па да знаеш само дека новиве клипови сите се големи, ги има во големи резолуции, на некои веројатно си приметил доле дека се бира резолуција, исто има на повекјето ХД да ги гледаш....Исто како и порано, и порано ми беше често, онака песна некоја шо ја неам на компјутер ќе ја слушнам неколку пати. Или по некој клип дневно, ама не би требало да е од YouTube, сепај ја не спијам тамо. Нема везе ... сакам да кажам, не ми се свиѓа интернетов у последно време, и тоа не само на мене, глеам и други луѓе истото го кажуваат.
Не не, кога не ми е уклучен компјутерот, рутерот ми е исклучен од струја, така да нема шанса некој да го користи. А кога сум ја на компј, ми работи добро. Башка и комшиите ми се такви да нема шанса да крадат.![]()
ikaj mene e tapaa nekolu dena, a na 0800 12345 nikoj ne se javuva![]()
Се е тоа ок, но МТ регистрира сообраќај по корисничко име а не по телефонски вод ... значи менувај почесто шифри ... барем како превентива.
Да ама корисничкото име им е врзано за телефонскиот број. Еве пробај со друго корисничко име да се логираш дома. Нема да може. пробано на неколку АДЛС места.
Хахах од кога тоа така? Па зарем им текнало дека тоа може да се среди за да нема крадење ... еден долг период знам дека можеше и повремено и го користев нали![]()
смоле и кај мене тој speedtest.net вади некои резултати до кај 25мбпс, при што ја го користам оптичкиот wireless, ама на фин torrent си качува 4.2-4.5 мега у секунда без проблем, кога се правам добар и seed-ам на еден ден оставање качува по 30тина гига како од шала, така да барем кај мене (Народен Фронт) брзината е топ.
на почетокот кога го ставив имаа некои проблеми со брзината, ама ги средија, имаа проблеми со сингалот на обичниот телефон кој беше очаен и ништо не се разбираше ама и тоа го средија и имаше проблем со тоа што линијата послем 7-8 минути сама прекинуваше, за последново не сум 100% сигурен дали е ок.
инаку веќе отприлика 2 месеци го користам и до сега не сум имал никаков прекин или било што, единствено како што пишав ми се кочи харддискот кога симнувам со полна брзина али тоа веќе не е до t-home
исто така и MaxTV-то работи без ни најмало секање или замрзнување на слика кое приметив дека го има во некои реони на градов каде што има најверојатно постара телефонска инсталација.
исто така и MaxTV-то работи без ни најмало секање или замрзнување на слика кое приметив дека го има во некои реони на градов каде што има најверојатно постара телефонска инсталација.
janevj ,
Може ли да ми кажеш дали имаш канали со HD резолуција , и ако имаш , дај кажи ми кои се тие канали .
Бидејки од Т-Хоум велат дека има такви канали , ама никаде не пишува кои се тие![]()