- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
^ Мислам дека 100.000 евра казна добија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+ разгледување на случајот во судот на FIA. Чим ве опнаа на разгледување, се знае епилогот. Кога ви викам дека џабе се радувате...И Мекларен го казнија во 2006 со 100М евра, но и му го одземаа бодовите. Знам дека не е ист случај, но чисто за споредба колку само нема заебанции со Светскиот моторспорт совет. Постојат очигледни докази, и одговорот на Маса на прес конференцијата дека "Да, забавив за да помине Алонсо" е закопување.^ Мислам дека 100.000 евра казна добија.
Фераристи, незнам шо се радувате на "победава" кога НАЈВЕРОЈАТНО на Светскиот мотоспорт совет ќе ви ги одземат бодовите. Стварно не можам да ве сватам![]()
+ разгледување на случајот во судот на FIA. Чим ве опнаа на разгледување, се знае епилогот. Кога ви викам дека џабе се радувате...И Мекларен го казнија во 2006 со 100М евра, но и му го одземаа бодовите. Знам дека не е ист случај, но чисто за споредба колку само нема заебанции со Светскиот моторспорт совет. Постојат очигледни докази, и одговорот на Маса на прес конференцијата дека "Да, забавив за да помине Алонсо" е закопување.
Ќе ги казнат,со тоа што ќе му одземат бодови на Ферари.......
А како ке го објаснат извинувањето кон Маса зашто тимот му се извинува зашто беше изнервиран Маса што е тоа што треба да му објаснат после трката. А бе и јас сум за Ферари ама реално си заслужуваат казна и ке ја добијата ама може и да се прогледа низ прсти како и да е си ја упропастија сезоната од дамна па сеа ке се вадат некако.Нема основа да ги казнат.Да, Маса го пушти Алонсо ама нема казна за пуштање на тимски колега туку казната е за тимски наредби а се што му кажаа на Маса преку радио е ,,Фелипе, Фернандо е побрз од тебе".
А како ке го објаснат извинувањето кон Маса зашто тимот му се извинува зашто беше изнервиран Маса што е тоа што треба да му објаснат после трката. А бе и јас сум за Ферари ама реално си заслужуваат казна и ке ја добијата ама може и да се прогледа низ прсти како и да е си ја упропастија сезоната од дамна па сеа ке се вадат некако.