Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Моите пари се на црнецот сезонава... незнам зошто, ама нешто ми вика дека тој ќе биде шампион.

Така да очекувајте дека утре ќе притиска до максимум, стандардно за него :) а монако е патека што му лежи така да ќе биде жестоко.

ах бе Алонсо бе... со овој неславен потег ја прокоцка цела сезона... во конструктори јок освојување, а од Маса не очекувам повеќе од 3-то место.
уште една подпросечна сезона.

Јас сум разочаран од перформансот на McM, не дека е до толку ужасно лошо но...очекував топ 3 барем во квалификациите. А и тоа Маса шо копиле е, го блокираше Батон. Рачунајте - беше блокиран и извади 4то 5то место, а тек да го немаше лигушот пред него. Ајде утре да се надевам дека ќе извдадат добар пласман и да останеме први на двете табели!!! Go McLaren!

Јас сум разочаран од перформансот на McM, не дека е до толку ужасно лошо но...очекував топ 3 барем во квалификациите. А и тоа Маса шо копиле е, го блокираше Батон. Рачунајте - беше блокиран и извади 4то 5то место, а тек да го немаше лигушот пред него. Ајде утре да се надевам дека ќе извдадат добар пласман и да останеме први на двете табели!!! Go McLaren!

Хм, па Маса изјави дека не го блокирал намерно, а Батон дека Маса не гледа на ретровизори. :) Секој различно гледа на работите... Повеќе

Кубица - Фетел - Вебер се качуваат на пиедесталот...

Маса разочарување, океј си е човекот али од секад ќе мислам дека не е за во Ферари... Алонсо рипна 10тина позиции, ако успее да дојде до 5тата позиција ќе биде огромен успех.

Пуу да ти е**м трката, цела со сејфти кар помина. Честитки за Ред Бул.

Хахахах како интересно Шуми го помина Алонсо ептен ми е мило :)

Ништо посебно не се случи,повторно РедБул доминираше,и мислам дека еден од нив ќе стане и првак годинава.Солидна трка за Хамилтон и Алонсо,а мило ми е за Шуми што формата му оди во нагорна линија.До крајот има да гледаме уште многу драми.

изгледа пред викендов во монако момциве во ред бул го имаат гледано "catch me if you can" за мотивациja :) честитки за победава. Пак ми е криво за фетел :(

E шо педерана? Сеа Шуми да не е крив што го претекна Алонсо? ;) трката се вози до крај
До крај се вози де. Ама баш тогаш кога се тргна у последниот круг безбедносното возило.
Дали се претекнува на последната кривина? Тесно е ептен таму, можеше да има инцидент +, ама било-што било, Kubica заврши 3-ти :vozbud:

Пак 1-2 победа за Ред Бул браво, Маса не се помести од четврта позиција, ако не друго барем во конструктори Ферари е пред Мекларен.:)

Браво за Ред Бул. Не би рекол само напред, пошо ако продолжат да победуваат, нема да биде интересна сезоната.

До крај се вози де. Ама баш тогаш кога се тргна у последниот круг безбедносното возило.
Дали се претекнува на последната кривина? Тесно е ептен таму, можеше да има инцидент +, ама било-што било, Kubica заврши 3-ти :vozbud:

Грешка во последната/предпоследната кривина е исто така грешка. Алонсо згреши, Шуми искористи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom