- Член од
- 25 мај 2009
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 1
pc pc i samo pc!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pc pc i samo pc!!!
pc pc i samo pc!!!
Кажи онда што?
Како шо па конзола е за плешење игри:helou:
Овде си грешка.PC гејмингот е уништен поради големите корпорации кој се стрвни по пари (а се знае дека стрвен газ два кура прима или ако сакаш на покулутрен начин стрвен анален отвор два машки полови органи прима) се решија да се откажат или да ги уништат игрите за PC (например Crysis,Assassins Creed имаат огромни побарувања).Нивниот ќар се намалува поради пиратеријата тие можеби ќе продадат 1-2 милијони копии но 30 милијони луѓе ќе ја симнат истата игра од торент и ќе ја играат за беспари иако ќе бидат лишени од играњето на интернет.
абе се си е океј, и конзолашки и пц гејминг....
само што за да бидеш во тек со најновите технологиски гејминг иновации потребен ти е екстремно силен пц, кој ќе го надградуваш на секој 2-3 год. или кешираш 2к евра за моќен елиенвер :tv:
и притоа да не се замараш со побарувањата на една игра, дали ќе може твојата конфиг. да ја подеси играта.
за кој како, што му лежи, ја пример сум започнал со конзола, уште на Нинтендо НЕС, па потоа преку 64ка,пс,пс2,пс3,360ка...
тоа дека некои се неоптимизирани и не излагаат онака ко на конзола е нормално... конзолите се наменети практично само за гемплеј, сеа во последниве 5-6 год испоставија и други ентртејмнт ствари.
исто ко да сексот у кола ти е поудобен него ли у кревет![]()
Иначе да, и јас ги имам наведените конзоли како тебе, ПС3то го немам, али кажи ми, исто ќе ти лежи да играш FPS на џојстик или на маус?)
Така е ама сето тоа е по вина на големите корпорации кој се занимаваат со произведување на игри.Да го немаа тој ќар на конзолите,а да немаше пиратерија на PC што мислиш дали PC гејмингот ќе беше на ова дереџе?PC гејмингот според мене не оди никаде, баш поради конзолите.
Излага игра за PS3 и за Xbox, и после месеци поминати ја вадат за PC, или неоптимизирана или со 300 проблеми, и после толку чекање пак нема да ја играш како што треба.
Така беше со Saboteur, ја извадија за PC, и после неможеше на ATI графички да се игра, најавуваа fix, и после некое време дури излезе, и незнам дали работеше. :smir:
А истото се случува и со FIFA, веќе години наназад, прават порт нели, од PS2.
И токму ради тоа, земав xbox, бидејќи за тие пари што ке ги дадам за да го надоградам компјутерот, за 200 денари ќе го играм истото, само на конзола.
European PlayStation Plus subscribers to get LBP for free
If you live in Europe and need some motivation to subscribe to PlayStation Plus, look no further than the little bonus that comes with a one year subscription. Sony has revealed that if you sing up between June 29 and Aug. 3 for a one year subscription, you will receive a free downloadable copy of LittleBigPlanet for the PlayStation 3.
You can keep the game for as long as you like as it is not tied into the period of your subscription. That’s right, you are essentially getting one of the PS3’s best games, plus a year’s subscription to PlayStation Plus for about £39.99 GBP a year.
PlayStation Plus also nets you exclusive PlayStation Store items, full game trials, automatic downloads, discounts, and free games.
It should be plainly noted that Sony says it is fully committed to the PSN remaining a free gaming service, and there are no plans to reduce the current service. Again, the PSN features will remain free.