Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Narode bi sakal da ve zaprasam za eden ponov sistem na grenje so elektrolitni kotlinja, dali se isplati toa ili ne, i kolkava bi bila potrosuvackata na el.energija za toa, zatoa se reklamiraat kako poekonomicni od se iako go pokrenuva struja????
пошто не сум во тек со настаните дајте малце попрецизно кој е кој и што??
може и пп ако не е за во јавност
За таванско греење никој ништо не спомна!? Вреди ли нешто тоа? Не ми е логично многу. Подното да, ама таванското!? Знаеме физика, ама сепак некои го употребуваат. Има ли такви?
Јас имам дома таванско греење и сум презадоволен малку е скапо ама нема никаков проблем местиш температура на термостатот и чао, само нема исклучување навечер.
Вклучуваш во ноември и исклучуваш во април.
Да дополнам само ова: Најштетното греење е таванското греење.кој те излажа да ставиш таванско, комшијата што живее спрат над тебе? :helou:..... И што има тука убаво во: Вклучуваш во Ноември (веројатно мислиш Октомври!?)... а исклучуваш во Април? (Без исклучување навечер и кога нема никој дома!!!) Навистина негледам што е убаво да ми го грее станот кога нема никој дома од 8,00 до 16,00!? ... Моите комшии што имаат инсталирано вакво греење, плаќаат сметки по 8-9,000 месечно за еднособен стан, а живи незагреани!.... Ми се чини за ваков тип греење треба висина поголема од 3м и дека е само за деловни објекти.... Сепак малку знаеме физика, а таа не учи каде оди топлиот воздух - горе, кај комшијата!
Да дополнам само ова: Најштетното греење е таванското греење.
глава, мозок, логика.Би те замолил да го објасниш ова. Зошто мислиш дека е најштетно?.... Зрачење некое, или пак затоа што греењето најблизок допир од човечкото тело (логично) има со главата.... !?
Narode bi sakal da ve zaprasam za eden ponov sistem na grenje so elektrolitni kotlinja, dali se isplati toa ili ne, i kolkava bi bila potrosuvackata na el.energija za toa, zatoa se reklamiraat kako poekonomicni od se iako go pokrenuva struja????
onak imam edno strucno prasanje do tebe vo vrska so temava ,jas imam stance od 65-70 kvadrati ima novi prozori i vrati i koe bi bilo naj ekonomicnoto greenje spored tebe mi treba tvoe mislenje imam namesteno radijatori no se uste nemam grejno telo
i jas cekam odgovor veke 2 nedeli ama izgleda nikoj ne e zainteresiran da diskutirat poveke na temava
Да дополнам само ова: Најштетното греење е таванското греење.
Би те замолил да го објасниш ова. Зошто мислиш дека е најштетно?.... Зрачење некое, или пак затоа што греењето најблизок допир од човечкото тело (логично) има со главата.... !?