A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
и за еден двд плеер од 1000 ден се лажите??????????????

туку да прашам јас

ХБО ја исклучија од понудата?
Не е за двд-то ,туку дали може да се продолжи на една или мора на две години.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Мене ми помина договорот и бев да го раскинам, од 1200 денари бонус па до 6 месеци без претплата и на крај и ДВД па и печатар што не ми понудија ама јас сепак им откажав љубов не го продолжив договорот, аривидерчи ОНЕ. :nenene:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Што ми направија мене...сметка за мај месец за фиксниот телефон ми дојде 4500 ден.... уште тогаш отидов јас да видам што е работа, не ми дадоа требало сопственикот да оди (татко ми ) ...од неможност со обврски да отиде ..дури сега пред 2 месеци отидовме...имаше што да се види во деталната сметка... 48 часа без престан вртено кон некој број ,тој број испитав било факс на комерцијална банка што не е можно јас 2 дена без престан да зборам на факс во комерцијлна банка....поднесовме приговор и пред еден месец одговор...одбиени заради тоа што не е поднесено приговор во рок од 30 дена откако пристигнала сметката... лопови само гледаат начин за да те одбијат....и сега незнам што да им правам...нема каде да се жалиш ќе треба да си ја платам !!!
добар си бе брат на комшиите 12 000 сметка им стигна !:vozbud:
а пази тој месец беа на одмор 20 дена, нишо не чепкале и 12 000 им дојде!
сеа на суд се мислам :toe:

С

сашенко

Гостин
Абе сметка на интернет како се проверуваше?Не ми текнува ич, а го имав во облележувачи стаено :zid:

F

FuckYouAll

Гостин
А колку интернет на мобилен имам напраено кај можам да видам ?

T

The Cryptkeeper

Гостин
По надминување на 40г (L пакетот) се намалува брзината или се доплаќа за секој нареден?

Член од
12 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
По надминување на 40г (L пакетот) се намалува брзината или се доплаќа за секој нареден?
зависи каков интернет користиш ако си со модем преку телефон се доплаќа,јас користам таков и секој нареден гигабајт ми е 106 денари а моја другрка користи со антена она не доплаќа но и паѓа брзината кога ќе го потроши.:helou:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
зависи каков интернет користиш ако си со модем преку телефон се доплаќа,јас користам таков и секој нареден гигабајт ми е 106 денари а моја другрка користи со антена она не доплаќа но и паѓа брзината кога ќе го потроши.:helou:
а на телекабел за секој мб се доплаќа 0,05 ден или за 1 гб (1024 мб) 51,2 ден

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сакам да земам лаптоп од One e сеа тој шо работеше таму ми вика..имаш кредит до 72 рати..( тоа не се замараме) и кредит на 12рати без камата преку нотар...е сеа ме ентересира..кај нотарот ќе ми соберат некој денар или? пошо ако даам пари за нотар истите пари од каматата ќе ми излезат...

Kajgana Shop

На врв Bottom