- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 19
Не е за двд-то ,туку дали може да се продолжи на една или мора на две години.и за еден двд плеер од 1000 ден се лажите??????????????
туку да прашам јас
ХБО ја исклучија од понудата?
Не е за двд-то ,туку дали може да се продолжи на една или мора на две години.и за еден двд плеер од 1000 ден се лажите??????????????
туку да прашам јас
ХБО ја исклучија од понудата?
Мислам дека е на 2, барем кај мене е на толку ...пакет М (599денари)Не е за двд-то ,туку дали може да се продолжи на една или мора на две години.
добар си бе брат на комшиите 12 000 сметка им стигна !Што ми направија мене...сметка за мај месец за фиксниот телефон ми дојде 4500 ден.... уште тогаш отидов јас да видам што е работа, не ми дадоа требало сопственикот да оди (татко ми ) ...од неможност со обврски да отиде ..дури сега пред 2 месеци отидовме...имаше што да се види во деталната сметка... 48 часа без престан вртено кон некој број ,тој број испитав било факс на комерцијална банка што не е можно јас 2 дена без престан да зборам на факс во комерцијлна банка....поднесовме приговор и пред еден месец одговор...одбиени заради тоа што не е поднесено приговор во рок од 30 дена откако пристигнала сметката... лопови само гледаат начин за да те одбијат....и сега незнам што да им правам...нема каде да се жалиш ќе треба да си ја платам !!!
Абе сметка на интернет како се проверуваше?Не ми текнува ич, а го имав во облележувачи стаено :zid:
https://secure.on.net.mk
зависи каков интернет користиш ако си со модем преку телефон се доплаќа,јас користам таков и секој нареден гигабајт ми е 106 денари а моја другрка користи со антена она не доплаќа но и паѓа брзината кога ќе го потроши.:helou:По надминување на 40г (L пакетот) се намалува брзината или се доплаќа за секој нареден?
а на телекабел за секој мб се доплаќа 0,05 ден или за 1 гб (1024 мб) 51,2 дензависи каков интернет користиш ако си со модем преку телефон се доплаќа,јас користам таков и секој нареден гигабајт ми е 106 денари а моја другрка користи со антена она не доплаќа но и паѓа брзината кога ќе го потроши.:helou: