Бројачот се освежува секогаш кога ќе се конектираш повторно, така да ако сакаш да знаеш најточно колку сметаат дека си потрошил до тој момент, само рестартирај ја конекцијата.Нов начин на измама на корисниците. Имено вечерва дознав дека бројачите кој што се поставени на secure.on.net.mk за проверка на сообраќајот воопшто не се точни. Бог знае колку дена се назад и покажуваат дека сте оствариле помал сообраќај за на крај на месецот да ви кажат нешто сосема друго. Нормално секој кој што ке види дека малку потрошил ке се опушти повеќе и ке симне по некое филмче за да не отидат зијан гигабајтите и оп на крајот сте го поминале лимитот и треба да платите... Жива катастрофа ова го нема ама баш нигде. Мислев дека се саглам ама и овие биле страшни гомна... лопови ко и сите останати
Не се секирај не сум идиот, знам како се работи тоа само последните 3-4 дена имале "проблем" со бројачот. Кога се јавив ви супорт и самите ми потврдија, така да сомнително е премногу при крајот на месецот да има таков вид на проблеми , споменав погоре зошто. Уште еднаш такво нешто и ке ја раскинеме љубовта со ONE. Стварно цигански работи прават, очајни се.Бројачот се освежува секогаш кога ќе се конектираш повторно, така да ако сакаш да знаеш најточно колку сметаат дека си потрошил до тој момент, само рестартирај ја конекцијата.
javi se na 1221 i kazi im da ti pratat setinzi za toj model na teldecki da ne znae nekoj kako se mesti internet na mobilen , so pri pejd broj od ONE na mobilen: samsung E250 ?
Зависи кај живееш или пак проблемот бил во поголеми размери, јас немавСамо јас сум црнче па немав нет 12 саати или уште некој имаше проблеми?
Eве кај мене колку е моменталноКолку треба да биде брзина за пакетот Net M (од 20 гига)? Мене ми се движи околу 3.5Mb/s, а се ми се чини дека на овој пакет брзината треба да биде поголема. На официјалната страница на ONE нема никакви дополнителни информации за пакетите.
Инаку јас сум веќе три години кај нив, не сум имал никакви поголеми проблеми и стварно ме чуди жалењето на многумина за ONE.
И јас го имам истиот пакет и брзината ми е околу 3.5Mb/s. Брзината треба да биде 6Mb/s ама тоа мислам дека важи само за корисниците од Скопје. Изгледа за другите градови е ограничена на 4Mb/s. Инаку еве види тука има повеќе.Колку треба да биде брзина за пакетот Net M (од 20 гига)? Мене ми се движи околу 3.5Mb/s, а се ми се чини дека на овој пакет брзината треба да биде поголема. На официјалната страница на ONE нема никакви дополнителни информации за пакетите.
Инаку јас сум веќе три години кај нив, не сум имал никакви поголеми проблеми и стварно ме чуди жалењето на многумина за ONE.