Израел не предупредува за Ал-Каеда во МКД?

• Креатор на темата Креатор на темата Гоч
  • Време на започнување Време на започнување
Ал Каеда е создадена од ЦИА:toe:

Ова е јавна тајна:toe:

????????????????????

Како ќе го докажиш ова?
Или самите си измислуваат непријател за да не седат со скрстени раце?!

Ништо чудно, Македонија како добра геостратегиска точка за сите, зошто да не и за Ал Каеда.

Да, така е, инаку што би барале овде?! :)

А имаат потенцијал Ал каеда за такво нешто...
Тие терористие што сакаа да убиваат војници во Форт Дикс од Дебар беа...

motivator1632de273dc8f80406b5a6b24c.jpg

ЦИА, Ал Каеда... се зголемува побарувачката на кадарот со терористичко звање во Македонија.
Ќе почекам уште некоја година можеби и КГБ ќе отвори представништво тука па ќе аплицирам за кај нив.

па факт е дека Ал Каеда е создадена и финансирана од САД во периодот на 80-тите се со цел да се онеспособи ширењето на советската армија и идеологија...........е сега кога Ал Каеда си најдоа сопствени извори на финансирање(шеици,бизнисмени,ултрамуслимански влади) реално е да се бори за муслиманските неправди во другите земји......а за тоа дека има некакви си организации во Мк за муџахедини и такви срања од Ал Каеда има,можеби во многу мал број,но сепак постојат.......а голема предност им е и триаголникот Косово,Северна Албанија(Санџак) и Босна
Талибаните се тие финансираните од САД,не Ал-каеда.

Па САД сами велат денес дека Талибанците се виновни за поддршка на Ал Каеда.

Може ќе ја срушат катната гаража...

Не знам зошто веднаш се филмате. Наместо да има продуктивна дискусија, сaмо читам фрустрации.

Според мене, многу убаво му рекле Перес и компанија на Груевски. Остај што е вистина кажаното, но му нафрлиле дипломатска топка, која би сакал да верувам, ќе може умно да ја игра.

kako i da e...ne ni trebaat ovde...
Е Тони бе тие нема нас да не прашаат"Да влеземе можи бе"

????????????????????

Како ќе го докажиш ова?
Или самите си измислуваат непријател за да не седат со скрстени раце?!

Да, така е, инаку што би барале овде?! :)

А имаат потенцијал Ал каеда за такво нешто...
Тие терористие што сакаа да убиваат војници во Форт Дикс од Дебар беа...
А што има чудно во ова?ЦИА и УСАрми голема пара цицаат од буџетот за овие глупости.

Море Босанциве ифрит лути заради изјавата на Израелецот...

Bosnian Foreign Minister Sven Alkalaj had a phone conversation with Israeli counterpart Avigdor Liberman to voice his protest against his statement that al Qaeda and other Islamic extremist groups were trying to set up bases in the Balkans.

.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom