Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе ,разбирате шо пише во Замунда ,но Блгарски не :vozbud:Се едно си во източна Македониja бре,тоа ти е Блгарскиот :icon_lol: Маjтап бре,ке си гледаш както си сакаш :icon_lol:
Оф-топик: Добро бе Стоичков, зошто го тупиш до толку, ебаго? Се фати на темата за замунда да поставуваш прашања за разбирањето на Болгарскиот јазик.

Е сега на темата: Јас гледам филмови без преводи.

Нејќе да мрдне денеска со торентите
Не сака да ги симнува...
Кај вас во ред ли е?

Не сака да ги симнува...
Кај вас во ред ли е?
Кај мене си е топ цел ден може 15 гига симнав. Пробај стоп па старт на торентот, може така да почне.

Не сака да ги симнува...
Кај вас во ред ли е?
Утрово симнував Windows XP SP3 и се беше ок. Види пред да даунлоадираш дали има seed, доколку нема после некое време обиди се пак.
:oftopic: Преводи на филмовите на македонски српски или хрватски, може да најдете овде.

Има доста seed пробав да го стопирам и пак да го пуштам,пробав и со друг торент али не мрда

Сега го забележав проблемов.
Кога земам торент од замунда, бит лордов не го спушта. Ако земам торент од друг сајт, не прави никаков проблем, одма го спушта. Сидерите немаат врска кога станува збор за торенти од замунда, користам торенти со многу сидери, најнови и пак џабе. Три години го користам акаунтов и првпат ми се јавува ваков проблем. Значи до замундата е, до акаунтот можеби? Имам ратио - Rating: 0.081 Uploaded: 49.94 GB Downloaded: 615.51 GB, ама ако требаше ваљда да ме кикнат ќе ми даеја и известување некакво?

Хехе ,разбирате шо пише во Замунда ,но Блгарски не :vozbud:Се едно си во източна Македониja бре,тоа ти е Блгарскиот :icon_lol: Маjтап бре,ке си гледаш както си сакаш :icon_lol:

На Замунда све е на англиски. Пребарување - пишува Search!, резултатите се на англиски (филмови, музика, игри... имаат англиски наслови), па дури и Torrents - го пишува на англиски. Не ти треба нигде да знаеш бугарски за да се снајдеш на замунда. А и да ти треба, горе има корисно копче со кое можеш да ја преведеш цела страна на англиски или бугарски...

Инаку еднаш пробав да гледам филм со бугарски превод... 5 мин и толку. Не разбирам бугарски... а и некако многу ми смешен јазикот, имате смешни зборови :)

П.С. Во Источна Македонија не зборуваат бугарски. Зборуваат дијалект на македонскиот ;)

Разбирам и Бугарски, ама за филм каде по 2 секунди седи на реченица можам да постигнам само со Македонски, Српски/Хрватски или Англиски превод.
Верувам и кај другите е така.

Иначе еве дирекно од Бугарија ако има нешто ново околу Замунда кажи, ова веќе не се трпи.
Аренагб не е баш најдобра замена, а не можам да ги форсирам појакиве тракри за се нешто, ќе расипам ратои.:icon_lol:

Сега го забележав проблемов.
Кога земам торент од замунда, бит лордов не го спушта. Ако земам торент од друг сајт, не прави никаков проблем, одма го спушта. Сидерите немаат врска кога станува збор за торенти од замунда, користам торенти со многу сидери, најнови и пак џабе. Три години го користам акаунтов и првпат ми се јавува ваков проблем. Значи до замундата е, до акаунтот можеби? Имам ратио - Rating: 0.081 Uploaded: 49.94 GB Downloaded: 615.51 GB, ама ако требаше ваљда да ме кикнат ќе ми даеја и известување некакво?
на ти хоум си?

Нема врска тоа t-home, јас пробав да симнувам и од он нет и од кабелски, и пак истиот проблем како кај џимеј..

Не праат никакви рестрикции од те-хоме, и ја мислев така до неодамна.
замунда првите 10тина дена забушаваше, бендвитот се опоравуваше, имаа проблеми 2-3 дена и со макстевето ако памтите.
мене за разлика од 10та ми е паднат аптајмот на 100на кпс. вероватно ради Касперски ИС 11, али не ми мења многу тоа.

--- надополнето ---

иначе тоа што торентите на замунда од 09 па натака не работат е до Бугарија и Бојко пеерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom