Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Сега со мојот акаунт несака да мрдне, пробувам со друг акаунт ми иде со максимална брзина, што е проблемот незнам, иначе еве го и ранкот на мојот акаунт.

Rating: 0.450 Uploaded: 1.23 TB Downloaded: 2.73 TB (updated once a day)

да не ти е слаб рејтингов малце? мислам дека треба над 0.5 мин да е, за да спушта брзо.

Не ми отвара замунда веќе подолго време ако знаете до што може да биде. Иначе не сум читал наназад постови само на последна видов нешто во врска со макс адсл. јас сум на е-нет

да не ти е слаб рејтингов малце? мислам дека треба над 0.5 мин да е, за да спушта брзо.
Rating: 0.435 Uploaded: 63.69 GB Downloaded: 146.31 GB (updated once a day)

Немора да значи. Еве кај мене прееска беше само тоа проблем кога едвај се мрднуваше торентот инаку никогаш не ми правело проблеми, секогаш си цепи со 900кб.

Мој рејтинг: Rating: 0.080 Uploaded: 38.81 GB Downloaded: 485.61 GB (updated once a day)
Немам никаков проблем со download.
А како да го накачам рејтингот ?
Аплоадирај, кога ќе симнеш нешто кога ќе се наполни 100.0% не го исклучувај и прави seed.

Освен што DHT, Local peer discovery and peer exchange ми се исклучени(другите тракери бараа тоа) и не ставив PeerGuardian2, другото се ми е пробано.
Можда тоа е клучното кај тебе ;)
Стави PeerGuardian2 и користи си ipfilter, и смени порта на торент клиентот од 40000 па нагоре до 65535.

ПС: stolee срц, пробај на твојот акаунт ресетирај го passkey-то.

Мене ми заглави бројачот... ова ми стои веќе 2 месеца... :pos2: цепа со ~850кб/с... а мерачов незнам како да тргне :-)

Rating: 0.015 Uploaded: 235.69 MB Downloaded: 15.82 GB (updated once a day)

Сега со мојот акаунт несака да мрдне, пробувам со друг акаунт ми иде со максимална брзина, што е проблемот незнам, иначе еве го и ранкот на мојот акаунт.

Rating: 0.450 Uploaded: 1.23 TB Downloaded: 2.73 TB (updated once a day)
Рејтингот ти требва да е над 1 !

--- надополнето ---

А како да го накачам рејтингот ?

SEED :icon_lol:

--- надополнето ---

Мој рејтинг: Rating: 0.080 Uploaded: 38.81 GB Downloaded: 485.61 GB (updated once a day)
Немам никаков проблем со download.

Аплоадирај, кога ќе симнеш нешто кога ќе се наполни 100.0% не го исклучувај и прави seed.

Скоро ке те блокират :icon_lol:

И кога сакам да сидирам неможам незнам зошто "upload 0.0 kb/s" :raz: Инаку користам BitTorrent и upload limit ми е unlimited

Ми отвара замнуда но кога идам torrents да барам не отвара -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom