Скандал на хируршките клиники!

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
633856564274931050-drfail.jpg

Keep up the good work ladies... :zver:

уфф бљувотини... па уште и на ФБ си ги апдејтнале... изглеа овие биле волонтерки, незнам како не им е јасно дека вакви работи не се дозволени.. то ти е исто ко да снимаш во стрип клуб
И не се баш волонтерки.Едната беше долгогодишен лекар на ЖРК Кометал,а и на женската ракометна репрезентација.
После ова,веројатно титулата лекар ќе и биде само спомен.

хахха ...Мене ситуацијава ми е...незнам до некаде лоша и морбидна а до некаде смеШна!
Значи коментарите на фејС.биле као у стил: Леле да видиш како беше облечена у корсет со светки и со црно кратко боди..маЧе морА тоа да ми го купиш‘‘!..-
Значи прво се ужаснаф од сликата, али коа ги прочитаа коментарите неможеф да се воздржам од смЕЕње:vozbud:

Али сепак докторниве се...за срамота!:tapp:

Мора да отпочне со функционирање системот за санкционирање. Ова е класичен случај за губење на лиценца за работа. Еднаш нека одземат лиценца па верувам дека ќе размислат сите за своите постапки.
Во случајот многу се позастрачувачки коментарите; доаѓа со мака а некое си суштество во кое во моментов гледаш Господ, ти ја анализира облеката!
Секогаш ми било чудно зошто токму лекарите се толку слаби кога ќе се разболат; изгледа се свесни што се случува зад затворени врати.
За жал ваквите примери фрлаат дамка и на оние малобројни медицински лица кои сеуште чесно си ја вршат работата.

А девојката во бесознание ја тагнале, или?

Мене ме интересира дали некој ја "лајкнал" сликата.

Like. Sto ubavi ste na slikava. Pozdrav macki moi

И не се баш волонтерки.Едната беше долгогодишен лекар на ЖРК Кометал,а и на женската ракометна репрезентација.
После ова,веројатно титулата лекар ќе и биде само спомен.
Значи сум бил во право... кај нас може да помине и неказнето (или не до толку колку што заслужува), ама да беше во некоја друга земја, можеби ќе беше веќе и во затвор.

apeliram do nadleznite da me vrabotat kakao professor po etika vo bolnicite da znaat sto e etika, ionalka neam rabota...

Aјде сите да го најдеме профилот и да и дадеме like да се порадува малку госпоџата за делото што го направила!

Mногу е паметна еј !!!

За овие кокошки...одземање на лиценца за работа и ќотек, ама ќотек до посер на сред плоштад да им се серам на екимството!

ПУ!!

Јас со мајка ми имам одено во брза помош и докторот ко се развика на мајка ми и вели кај си гледала ти си крива:kesa:
Како сум се изнервирала,не сакав ништо да речам оти беше поднапиен и смрдеше на ракија:kesa:
Најискрено се плашам од докториве,некој воопшто не се таман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom