Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ееееи стварно еј,и јас го пратев прееска Гуркуф,потиња игра од оваа вечерва од него здравје,на моменти пуштав и на РТЛ швабската да видам дали и таму игра исто :pos:

И Диаби не беше ништо посебни Кире,мрза играч,ако му подадат топка,добро а ако не,ке го дрви курот на средина на терен и ке чека топка...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
A не не, Дијаби е ѕверка, незнам шо му го ставате на грб на Кирца кога Мурињо 2 години го бараше у Интер, т.е. Интер се поврзуваа со него дур Мур беше тренер на овој клуб, и вечерва единствен играч кој белскаше на терен кај французите беше Дијаби, ѕвер .... ѕвер !
Баш прееска сакав да пишам дека е многу подобра варијанта од Маскерано али со одењето на Мурињо тешко дека Интер ке запнат некогаш по Дијаби, да останеше тој човек тренер тука гарант ке го донесеа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мене не ми се допадна како изигра вечерва,малце лењав беше...Тулалан одигра добро :) шала

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
На тој Доменеш треба да му се испонаредат 3те мускетари сосе следбениците и а да не рече ......

Го чува МАЛУДА на клупа до 83 м. бе алооооооооооо ...... ИМБЕЦИЛ ...оној АНЕЛКА го игра шо не знае топка да дае ...Гуркуф не го ни зборам ...... Као е гигантизам за камен ? КАРПА ;)) ?

Дијаби беше добар , да ...мада уз таква репрезентација не очекувам да прикаже нешо нај/нај светсково ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Секој што ќе каже дека Дијаби не изиграл како што треба, не ја гледал уткамицата, без навреда. Све што кажа Син е на место.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Примавер тимот вчера на некој куп имал тренинг-утакмица со некој си тим Јувентус и победиле само 7-1 (3 Алибек, 2 Дестро, и по еден Фортунато и Лусарди)...:vozbud:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Уфф колку добра вест, Бијабијани се враќа во Интер, Бранка договорил за наредна сезона да биде играч на Интер, топ топ, со оглед на фактот дека ко алтернатива е 100 пати подобар од Кварезма, Мансини, Арнаутович, верујте, феноменален потег е оваа одлука на Бранка за овој играч, браво !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
После добра вест(за Бијабијани) следува и тажна бидјеки Морати објавил дека една звезда ке си иде а тоа сите знаеме дека највероатно ке биде Миакон:toe:!Многу го засакав Маикон како играч и нејќам да си иде,иако може Сантон да го замени!Еве еден убав клип од Миакон и Мурињо(трча кон Маикон) коа дава гол Маикон во 90 минута лани со Сиена -

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
^ Демек се надеваше дека Маикон ке остане ? Море за 30плус милиони бурјум, чао довиџења, бек е на крај краева, колку и да е феноменален, бековите не се најважната алка за одлука во тимот, ко и секогаш, средината и нападот се оние кои на крајот одлучуваат а таму Интер е sex & the city.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
^ Демек се надеваше дека Маикон ке остане ? Море за 30плус милиони бурјум, чао довиџења, бек е на крај краева, колку и да е феноменален, бековите не се најважната алка за одлука во тимот, ко и секогаш, средината и нападот се оние кои на крајот одлучуваат а таму Интер е sex & the city.
Глеј го сеа Миакон на светсково со Бразил,баш ке се запраша Морати дали да го даде и под 40 милјона!!Го гледав на последанава пријалтеска коа играа Бразил - Танзанија он играше исто како да е светско,затоа не сумњам дека ке изигра најдобро во Бразил

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Маикон , Мунтари , Кварезма и Мансини нека си одат да извадиме минимум 60 мил супер ќе биде ..

Со тие пари може да си купат Маскерано и Силва , зависи од Бенитез што планови има . Поќе од сигурен сум дека Занети одлично би играл на местото на Маикон една сезона и крај краева тука е Сантон кој со Занети би ротирале лево-десно кога е потребно , плус би се отворило место и во средината .

Нападот ние добар , Ето , Милито , Пандев , Балотели и Бијабијани
средина , Камби , Мота , Станковиќ , Марига , Снајдер , Маскерано (ако дојде) и Силва(ако дојде)

Мислам дека нема да се мачиме во Италија , а за во Европа друга прича ...

--- надополнето ---

Плус Обина и Суазо да се продадат ..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Абе што ги извртувате зборовите на Морати, рече дека ако бил навивач сигурно ќе бил да не си замине никој, али како претседател вика дека еден мора да си оди(не спомна никаква ѕвезда ни па некогаш спомнал), така да дечки мислеше на Мунтари и Кварезма :)
Последно што се врти е дека сепак на Перез не му се даваат толку пари за Маикон и има некои гласини дека можно е Мота да оди во Реал(може и на него мислеше Морати)....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Не, не мислеше на Мота него мислеше на играч кој е премногу добар, значи најверојатно алудира на Маикон ...

Iako je najuspješnija sezona iza njega osjeća se slomljen: “Još sam uvijek najprije navijač, iako sam postao ciničan. Danas sam bio sam i razmišljao sam: moram provoditi politiku. Borim se sam sa sobom, jer si govorim: ne mogu prodati tog igrača, predobar je. Shvatili su čak i oni (igrači) da mi ih je teško prodavati iz ekonomskih razloga. Iako se borim sam sa sobom moram držati oko na bilanci zbog financijskog fair playa koji će doći na snagu za tri godine. Ako ga se ne budemo držali nećemo moći igrati Ligu prvaka.”

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Не знам дали прочитавте, али вчера агентот на Маикон изјави дека трансферот на Маикон во Реал е блокиран поради тоа што постоел претседател кој сакал да потроши помалку пари, и претседател кој сакал да заработи многу. Но нагласи дека во моментов преговорите се блокирани, јас мислам дека после СП ќе продолжат преговорите, и ќе се најде заедничко решение за трансферот, затоа што Мурињо многу го посакува Маикон.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Од кај ти е ова Син?
И знам дека негде прочитав дека ќе има правило за играње ЛШ поврзано со тоа дали имаш позитивно или негативно салдо...
А исто така прочитав дека иако многу пари заработивме уште сме во благ минус?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom