- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.614
- Поени од реакции
- 2.668
Добро како сакате..прајте си бајрам со мозокот дека ќе дојди силва..тоа што пишат на секаде низ медиумите е нивна работа а за тоа дека има некакви шанси да дојди силва е рамно на нула....јас прочитав и на skyitalija и на internews но само ни даваат лажна надеж дека ќе дојди како на јувенташите со агуеро.....и јас сакам да дојди силва но тоа според мене е невозможно..не дека неможиме да го купиме туку не ми се верува силва да се согласи да игра за нас кога во валенсиа или реал му е подобро да игра т.е. во шпанија..и + љоренте е многу тврдоглав па не ми се верува туку така да го пушти и силва(после виља)....дел од фановите тука на Интер се изнатрескаја како ќе доаѓал жерард кај нас па за силва..свашта...
E добро бе брат, што треба да правиме, да чутиме? Си прајме бајрам со умо, нормално, што да прајме друго муабет, гледаш пекол е надвор. И ти ко се попали, синкир МАНУ сме да му ебам мајката, па треба да му ја тупиме овде. Баго мајката.
Јас ти тврдам,
АУТ: Мајкон, Милито, Мунтари, Кордоба, Мансини, Бурдисо, Виера, Куарезма и ако фалат пари ништо чудно и Матераци да се продај.
ИН: Варгас, Коларов, Дани Алвеш, Маскерано, Чави,Ињеста, Џерард, Силва, К.Роналдо, Ибра(че се врати овај стопосто) , ммм...Агуеро, Руни.
И сеа шо? :baeh: