Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро како сакате..прајте си бајрам со мозокот дека ќе дојди силва..тоа што пишат на секаде низ медиумите е нивна работа а за тоа дека има некакви шанси да дојди силва е рамно на нула....јас прочитав и на skyitalija и на internews но само ни даваат лажна надеж дека ќе дојди како на јувенташите со агуеро.....и јас сакам да дојди силва но тоа според мене е невозможно..не дека неможиме да го купиме туку не ми се верува силва да се согласи да игра за нас кога во валенсиа или реал му е подобро да игра т.е. во шпанија..и + љоренте е многу тврдоглав па не ми се верува туку така да го пушти и силва(после виља)....дел од фановите тука на Интер се изнатрескаја како ќе доаѓал жерард кај нас па за силва..свашта:tapp:...

E добро бе брат, што треба да правиме, да чутиме? Си прајме бајрам со умо, нормално, што да прајме друго муабет, гледаш пекол е надвор. И ти ко се попали, синкир МАНУ сме да му ебам мајката, па треба да му ја тупиме овде. Баго мајката.

Јас ти тврдам,
АУТ: Мајкон, Милито, Мунтари, Кордоба, Мансини, Бурдисо, Виера, Куарезма и ако фалат пари ништо чудно и Матераци да се продај.
ИН: Варгас, Коларов, Дани Алвеш, Маскерано, Чави,Ињеста, Џерард, Силва, К.Роналдо, Ибра(че се врати овај стопосто) , ммм...Агуеро, Руни.

И сеа шо? :baeh:

Oк, читам Маикон бил незаменлив, нема да биде тоа-тоа десно и тн и тн, т.е., многу слични муабети ко и пред идењето на Ибра ...
Само една работа ке кажав во врска со ова, односно, едно прашање ке поставам, кој '' незаменлив '' играч прекина да игра како десен бек во Интер и премина да игра во средината ?

Има секаква логика да дојде Виља, има и пари, пун брод, има и контакт... се има, така да не не напнувај како да сме првоодделенци што читаат гоал.ком и спорт денес

:icon_lol:
Ех, да имаше ќе беше супер :)

Има секаква логика да дојде СИЛВА, има и пари, пун брод, има и контакт... се има, така да не не напнувај како да сме првоодделенци што читаат гоал.ком и спорт денес.

^Има,има..

Ја се кладам дека Силва нема да дојде,како прво ако иде негде тоа ке биде Реал Мадрид бидејки таму има шпанци!!Во Интер освен Бенитез нема ни еден шпанец така да по некогаш играчите гледаат дали има свој колега во екипата:toe:Сеа некој може ке каже па и Снајдер коа дојде немаше Холанѓанец ,памтите дека он дојде со многу пресврти и веќе коа си заминеше мораше тоа да биде Интер !!За Маскерано ако дојде тој ти е Мунтари 2 според мене:toe:,на секој натпревар мора да добие жолт така да не ми треба мене овој фудбалер!!

Кире,Силва во Реал неможе да иде,они го купиа(99,9%) Ди Мариа..

btw,за 2-3 дена ќе треба нова тема да отвараме.Нека почне да ја спрема тој што ќе ја отвара..:turn:

Кирца играчите не одат во други клубови заради пријателите или земјаците,туку поради тоа што сакаат да играат.Силва не оди во Реал,газдата Валенсија попрво ке го даде во Интер за вистинската сума,отколку во Реал ;)

Остај ти тоа дали има Шпанци,Канагани,Швегани или Жабари,детски муабети.

Маскерано го споредуваш со Мунтари ??
чекај малце...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ...

Може да продолжам...Маскерано ти е тип на играч како Камби,само поусовршен,не прај глупи споредби те молам...

П.С не си ти тренер,не сум ни јас,нема мене ми треба овој,овој не,затоа одлучуваат Морати,Бранка и Бенитез...

Грешка во чекори :) Виља е супер ама не ни треба, нека весла во Барса. Во среден ред имаме потреба од се што е на две нозе и шутира топка :)

Ја се кладам дека Силва нема да дојде,како прво ако иде негде тоа ке биде Реал Мадрид бидејки таму има шпанци!!Во Интер освен Бенитез нема ни еден шпанец така да по некогаш играчите гледаат дали има свој колега во екипата:toe:Сеа некој може ке каже па и Снајдер коа дојде немаше Холанѓанец ,памтите дека он дојде со многу пресврти и веќе коа си заминеше мораше тоа да биде Интер !!За Маскерано ако дојде тој ти е Мунтари 2 според мене:toe:,на секој натпревар мора да добие жолт така да не ми треба мене овој фудбалер!!

Брат, по оваа логика Пандев треба за Работнички да игра. Шо теорија имаш уствари за Македонците во Интер, од каде па они таму? :pos:

Кире,Силва во Реал неможе да иде,они го купиа(99,9%) Ди Мариа..

btw,за 2-3 дена ќе треба нова тема да отвараме.Нека почне да ја спрема тој што ќе ја отвара..:turn:
Абе ја знам дека добар играч е Силва али некако нема потреба да дојде во Интер,каде ке го стави Бенитез ? Нека купат добар играч во средина нешто како Снајдер(малце поназад да игра) и ке биде топ!!Според мене најдобри би било Монтоливо и уште еден среден играч(Хамшик) ,ако си иде Маикон мора да довееме уште еден бек и толку !!!Други играли како Кајт,Силва,Маскерано(Мунтари 2) не ни се потребни

--- надополнето ---

Грешка во чекори :) Виља е супер ама не ни треба, нека весла во Барса. Во среден ред имаме потреба од се што е на две нозе и шутира топка :)

Брат, по оваа логика Пандев треба за Работнички да игра. Шо теорија имаш уствари за Македонците во Интер, од каде па они таму? :pos:
Еј сеа за Пандев се фати,па и мене да ме викат ке идам во Италија!!Коа сакаш да се доведе играч во примеров Силва глеј дали во екипата ке му годи ( значи дали има некој шпанце во екипа) Тоа е важен детал во трансферот ти колку сакаш збори!!Еве баш да видиме дали ке дојде Силва ? Ја викам нема шанси,ке видиме кој ке биде во право на крај:toe:

Еј сеа за Пандев се фати,па и мене да ме викат ке идам во Италија!!Коа сакаш да се доведе играч во примеров Силва глеј дали во екипата ке му годи ( значи дали има некој шпанце во екипа) Тоа е важен детал во трансферот ти колку сакаш збори!!Еве баш да видиме дали ке дојде Силва ? Ја викам нема шанси,ке видиме кој ке биде во право на крај:toe:

Не сум знаел :smir:

Кирца играчите не одат во други клубови заради пријателите или земјаците,туку поради тоа што сакаат да играат.Силва не оди во Реал,газдата Валенсија попрво ке го даде во Интер за вистинската сума,отколку во Реал ;)

Остај ти тоа дали има Шпанци,Канагани,Швегани или Жабари,детски муабети.

Маскерано го споредуваш со Мунтари ??
чекај малце...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ...

Може да продолжам...Маскерано ти е тип на играч како Камби,само поусовршен,не прај глупи споредби те молам...

П.С не си ти тренер,не сум ни јас,нема мене ми треба овој,овој не,затоа одлучуваат Морати,Бранка и Бенитез...
Маскерано можеби е подобар од Мунтари али ист вид на играчи се,ако се плашеше коа игра Мунтари и дали ке добие црвен сеа тоа ке биде за Маскерано!!Веќе коа го даваме Мунтари ке може ли барем една сезона без нервоза да го гледам Интер:smir:!Маскреано никако

--- надополнето ---

Не сум знаел :smir:
Па не важи ова за сите играчи,али за Силва може да важи бидејки комотно може да си остане уште една година во Шпанија каде Валенсија ке си игра во ЛШ!!

Само Мавуба за кај нас :pos2:

riom.jpg

Маскерано можеби е подобар од Мунтари али ист вид на играчи се,ако се плашеше коа игра Мунтари и дали ке добие црвен сеа тоа ке биде за Маскерано!!Веќе коа го даваме Мунтари ке може ли барем една сезона без нервоза да го гледам Интер:smir:!Маскреано никако!

Ме прочита што пишав...ама убаво,зумирај ја целата страна и убаво прочитај ???

Пишав дека Маскерано е ист профил на играч како Камби,само поусовршен,не пишав дека е ист како Мунтари.Маскерано е измислен за Мунтари,така да си знаеш...
Мунтари најверојатно ке си оди,Маскерано доага и со со тоа имаме цвста средина низ која ке не може ни теретен воз да помине :smir:
Е сеа ако се доведе и Силва,тогаш ке биде друг муабет,цврстина уз креативност=первезии :icon_lol:
Маскерано стартовите што ги прави му се 99% чисто одземање на топка,без фаул,не е ко Мунтари копито,нозе да испокрши...изгледа го немаш гледано Маскерано.

Епа ајде нека ни е честито Бенитез, многу победи и успеси да ни реди, иначе гледам Маскерано го меркаме... секако со Камби во средина би биле убиствени. Иначе моја желба е Силва али што биде нека биде...:toe:

Само Мавуба за кај нас :pos2:

riom.jpg
Па верувај неможе да биде полош од Мунтари со кого освоиеме лш!!Во Италија неаме конкурецинја па и со Мавува и без Мавуба пак ке освоиме,јбг фановиве на Јубе,Милан,Рома пак ке пцујат по форумиве!!Баш сакам да видам на кого ке ги исполни желбите Морати,Бранка и Бенитез? Вие ги сакате Маскерано,Силва,Кајт,Хамшик !! Јас - Ги знаете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom