Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
1.Inter Join Race For Valencia Winger David Silva - Report
2.Kuyt е постар од Eto'o
3.За тоа бековите,мислам дека џабе е зборењето...Бенитез ќе нема муда го остави "дедоти" на клупа..

1) одлично goal.com значи како што очекував....јас ти тврдам под никој случај слива нема да пристигни кај нас...
2)тоа што е постар во ред е,но го напишав бидејќи имаше шпекулација дека ќе пристигни кај нас и + универзалец е..
3)па поради тоа напишав дека ќе го игра средина(зависи од натпреварот и противникот)..и да се земи еден добар бек,брз,пробивен со добар центашур..

--- надополнето ---

Оставај малку простор помеѓу мислите, празно место, ентер, нов ред... ако сакаш да бидеш читан :smir:

навика јбг..сепак благодарам што ме потсети:smir:

1.А што,goal.com си рекле "дај да измислиме дека Силва ќе иде у Интер"?Па тој линк ми беше најлесно да го најдам,сепак има и други на Италијански или на Англиски од други сајтови...
2.Јас лично не сум за Кајт(никој не ме прашува мене(или било кој од нас),ќе видиме дали ќе дојде) поради тоа што Балотели ќе добива се помалку и помалку шанси,сепак ќе имаме 5 одлични напаѓачи..
3.Нема место за Занети во средина.Нели ќе играме со 3ца а ги имаме Камби,Снаијдер,Мота(ти сакаш овој да игра),Маскерано*,Станкович(резерва) и можеби еден офанзивен мидфилдер.А не ми се верува Занети да не игра.Па затоа најлогично е дека ќе игра бек..

1) одлично goal.com значи како што очекував....јас ти тврдам под никој случај слива нема да пристигни кај нас...

За Силва има пишано и на форза интер форумот,читај таму ако не сакаш од гол.ком,тазе информации има и доста вистинити се...

Јас ти гарантирам дека има шанси да го земеме Силва,тек тогаш ке биде ебење да се гледа Интер како игра :D

fcinternews.it , вчера и денес.
Маикон се поблиску до Реал, интерес за Силва

Се што е на goal.com не е измислено, имаат и преземени информации од саглам извори. Штом не ја објавиле први приказната, не е измислена. Значи муабетот е дека не е шпекулација, преземено е од Inter News кои се секогаш добро информирани, и дословно пишува дека Бранка направил контакт.

Тоа дали ќе дојде е друго, играчот е скап и го бараат многу клубови. Но има конкретен интерес, а има и пари богами ако сакаат да потрошат.

First contact between Inter and David Silva. In a day when it was still directly involved in defining the contract of Rafa Benitez, Marco Branca has found ways to probe the ground with Amadeo Rengel and Julio Llorente, the two representatives of the Valencia midfielder. Dt The Nerazzurri had the opportunity to verify that the intentions are those of David Silva to leave the club which he joined and was 14 where he said. Indeed, believes it's time to take a leap forward, landing first at club level, able to point to the highest national and international goals. Plans for the lefty Arguineguin but there is still a clear preference for the Liga. In short, his first choice would be to stay in Spain rather than migrate to another championship. Attention, therefore, competition from Real Madrid to Jose Mourinho - the only possible landing place, seeing no place in Barcelona - which has already put on her famous diary. Another rival for the club is Manchester City Inter coach Roberto Mancini but the Premier, David Silva in the order of preferences is only in third place, after our series A.
Од Кориере...

Верувам дека Силва ќе дојде.Многу факти говорат за тоа..
1.Нема веќе заинтересираност од Реал и Барса
2.Имаме многу пари па нема да биде проблем да платиме колку бара Љоренте(35m изглеа..)
3.Сограѓани се со Бенитез
4.Ни треба таков играч кој може да игра на повеќе позиции у средина(лево крило,централен мидфилдер,десно крило)

Имаме доста скржава политика на трошење која донесе резултати, но не заборавајте дека Морати и тоа како знаел да лупне голема пара за трансфер (Роналдо, Виери...) Ако веќе лупаме пари, нека ги лупнат за среден ред. Дечково е ѕвер сум го гледал многу пати и никогаш не ме разочарал. Со покреативен ред и горе долу истиот состав, ќе разараме догодина.

Имаме доста скржава политика на трошење која донесе резултати, но не заборавајте дека Морати и тоа како знаел да лупне голема пара за трансфер (Роналдо, Виери...) Ако веќе лупаме пари, нека ги лупнат за среден ред. Дечково е ѕвер сум го гледал многу пати и никогаш не ме разочарал. Со покреативен ред и горе долу истиот состав, ќе разараме догодина.

Барса а брат ? ДименЗИја нешо а у ? :tv:

Добро како сакате..прајте си бајрам со мозокот дека ќе дојди силва..тоа што пишат на секаде низ медиумите е нивна работа а за тоа дека има некакви шанси да дојди силва е рамно на нула....јас прочитав и на skyitalija и на internews но само ни даваат лажна надеж дека ќе дојди како на јувенташите со агуеро.....и јас сакам да дојди силва но тоа според мене е невозможно..не дека неможиме да го купиме туку не ми се верува силва да се согласи да игра за нас кога во валенсиа или реал му е подобро да игра т.е. во шпанија..и + љоренте е многу тврдоглав па не ми се верува туку така да го пушти и силва(после виља)....дел од фановите тука на Интер се изнатрескаја како ќе доаѓал жерард кај нас па за силва..свашта:tapp:...

Добро како сакате..прајте си бајрам со мозокот дека ќе дојди силва..тоа што пишат на секаде низ медиумите е нивна работа а за тоа дека има некакви шанси да дојди силва е рамно на нула....јас прочитав и на skyitalija и на internews но само ни даваат лажна надеж дека ќе дојди како на јувенташите со агуеро.....и јас сакам да дојди силва но тоа според мене е невозможно..не дека неможиме да го купиме туку не ми се верува силва да се согласи да игра за нас кога во валенсиа или реал му е подобро да игра т.е. во шпанија..и + љоренте е многу тврдоглав па не ми се верува туку така да го пушти и силва(после виља)....дел од фановите тука на Интер се изнатрескаја како ќе доаѓал жерард кај нас па за силва..свашта:tapp:...

Баш кај нас има највеќе шанси да дојде ...Не е луд Љоренте као дегенот од Севиља шо ги јача Барса и Реал цело време ..... Истите пари шо ги нудат рела и Барса можеме да ги дадеме и ние ....+ Бенитез е менаџер и има добри односи со Валенсија ваљда + Бранка е звер ... Шо друго сааш ?

пс:Кое екипиште би го имала Севиља да не им шиткаше играчи на Реал и Барса ејј .... нц нцн ц

А што кур имаат Барса и Реал,а што нема Интер ај кажи ми ти мене ??
Поголем стадион,повеке навивачи или повеке пари ??
Дај бе те молам,па Реал и Барса ако го земаат,нема да игра скоро ич таму,глеј само кој играчи ги имаат и укапирај дали би играл таму како што игра во Валенсија.
Во Интер ке игра покрај Снајди најверојатно,прв состав загарантиран му е,плата ке има ваљда и повеке до доволна што може да посака повеке не знам ??
Ти си праиш бајрам со мозокот,Интер го праиш гомно клуб,као демек не можеме да го земеме Силва,тиња политика иаме за играчи...ај те молам брат немој пак вака...
Газдата е тврдоглав,да,го знае тоа цел свет,но исто така бил и добар пријател со Бенитез,така да...:)

Јас го сакам Силва во екипа,Интер има ненормални пари за трошење за играчи од типот на Силва,Хамшик дрн дрн јариња...

Neroazuro, одиш со глава во ѕид сега. Ние се повикуваме на некои извори кои се покажаа како релевантни до сега. Ти си запнал: нема шанса, нема шанса, трескате зелени. Значи имаме информација од извори кои до сега се покажаа како блиски до Бранка и штом велат дека има конкретен интерес, значи има. Никој не може да каже ни дали Маикон ќе си оди иако е пред потпис, а камо ли да тврди дека некој ќе дојде уште од сега. Важно е дека интерес има, нешто се работи. На крај краева, дошле многу поголеми ѕвезди во Интер, зошто да не дојде Силва?

Ако раководството на Валенсија реши да го продаде, а очигледно имаат објавено цена за него, тогаш поголема логика има да оди надвор од Шпанија штом веќе има екипи кои го бараат, отколку да му го дадат на Реал. Виља одамна беше врзан за Барса и никој друг немаше конретен интерес за него па го дадоа таму.

Има секаква логика да дојде Виља, има и пари, пун брод, има и контакт... се има, така да не не напнувај како да сме првоодделенци што читаат гоал.ком и спорт денес.

--- надополнето ---

Баш кај нас има највеќе шанси да дојде ...Не е луд Љоренте као дегенот од Севиља шо ги јача Барса и Реал цело време ..... Истите пари шо ги нудат рела и Барса можеме да ги дадеме и ние ....+ Бенитез е менаџер и има добри односи со Валенсија ваљда + Бранка е звер ... Шо друго сааш ?

пс:Кое екипиште би го имала Севиља да не им шиткаше играчи на Реал и Барса ејј .... нц нцн ц

Па и Валенсија имаше екипиште затоа што успеваат долго да задржат класа фудбалери.

И не, заеби Барса, ама треба да сме малку покреативни и да мислиме како да стигнеме до шеснаесетник. Противничкиот, не нашиот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom