Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Варгас лево и Сантон десно.А Занети каде?Стар е и би требало да биде резерва ама не верувам дека Бенитез би го benchнал,не само што нема да биде резерва,исто така ќе ги игра сите натпревари до крај XD
Едит:Но може се задоволил од играње после освојувањето на ЛШ и ќе му даде шанса на Сантон да игра...XD

Лево. Како лев бек, Варгас пред него, така игра и во Фиорентина. Варгас е повеќе офанзивен бек/крило може да има играч позади него. Едно е сигурно, со доаѓањето на Рафа, Занети нема многу да игра во среден ред, очигледно е дека Шпанецот сака млад и креативен среден ред. Исто така, и Давид Силва игра надворешен лев па Варгас и не е толку неопходен во комбинацииве, иако би било добро да имаме класичен лев бек а Силва да има слобода во играта. Но ова се само претпоставки зошто за Давид Силва бараат 30 милиони и други екипи имаат интерес за него. Морати има пари, ако сака, да го закрпи веќе еднаш тој среден ред и да не стравуваме повеќе од ништо.

Рафа ќе има тим за нова тројна круна

Убаво вика IoSono,никој не е незаменлив,да го ебам,ДекО посебно кука по Мајкон...со парите што ке се земат од Мајкон може да се земе зверски играч на истата позиција,доста рикање да го ебам,има пари Морати,не е глуп и туп,тука е и Бранка,ке средат :D

Ајде Силва долази брате,те вика чичко Бенитез :icon_lol:

Мора да се земе уште еден звер играч од среден ред,некој налик Снајди,значи мора !
Хамшик,Силва може да игра на позиција плеј,рамо уз рамо со Снајди некој од овие двајца заедно со Камби и Маскерано ако се земе,пак ке разараме низ Европа,сигурен сум !
Но има време за трансфери,ама осекам ке има некој бомба трансфер од наша страна :)

Јас викам ни Маскерано, ни Силва ни Трајко ни Петко. ХАМШИК!!!!!

Сите го сакаме Хамшик ама никој не го спомнува, очигледно нема ништо од договор со Наполи.

Сантон десно,Занети лево.Ако се повреди некој(Сантон,зашо Занети нема шанси),Занети ќе иде десно а Киву лево.Тука е и Кордоба,ако се повредат 2ца XD.Значи нема (голема)потреба да купуваме страничен бек.

Сантон десно,Занети лево.Ако се повреди некој(Сантон,зашо Занети нема шанси),Занети ќе иде десно а Киву лево.Тука е и Кордоба,ако се повредат 2ца XD.Значи нема (голема)потреба да купуваме страничен бек.

Брат го имаме видено Кордоба како игра по страна,не ме јеби жити се :pos:
Боље да се земе нов играч,отколку Кордоба да се пушти да игра по страна...
Сантон стакленко е маме му ебам,ме нервира тоа,да не се повредуваше толку често,ке му земеше место на МајкоЊ во прв состав :icon_lol:
Затоа треба да се земе играч,Кордоба е тиња по страна,Сантон е стакленко,повеке влече повреди отколку што игра,малер е у курац.

Абе Кордоба ќе игра ако се повредат двајца од Сантон,Занети и Киву.А шансите за тоа се многу мали...

Замислете шо ке се дешаа со Кварезма и Силва по страните ? ЛЕЛЕЛ ЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕ :)))))

Замислете шо ке се дешаа со Кварезма и Силва по страните ? ЛЕЛЕЛ ЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕ :)))))

:pos2::pos2:

Бенитез му ветил на Кварезма првотимски статус ЛИНК

--- надополнето ---

Да си го собериме Балак ние , слободен агент е :toe:

Ние со нашата „Кога е гага и киселината е блага“ стратегија? :pos:

Да беше Мур , 100 % ќе си го собереше :pos2: . Лично јас не гледам ништо лошо во Балак и во евентуално идење кај нас ...

Добро бе до кога со тоа дека не ни треба бек???....зарем размислувате што губиме во случај мајкон да си замини??...за тоа дека никој не е незаменлив во право сте ама тоа дека не ни треба бек и дека сантон/занети ќе го заменат мајкон е тоа е веќе глупост....како прво силва нема никаква теорија да дојди бидејќи само ние си ги вадиме играчите од памет а нема никакви шекулации пврзани со нив..како второ бек треба и тоа лев..еден добар пробивен(не мора креативен само да биди брз и да има добар центаршут)...сигурно не очекувате занети или киву да ровараат по таа страна на тие години!...за десно ќе се форсира сантон а занети сигурен сум дека повторно ќе игра средина(зависи од натпреварот и противникот)...вчера имавме дискусија за маскерано и кујт а денес никакви шпекулации за нив ..значи како што реков ливерпул ионака е во катастрофална состојба па и да ги пушти овие двата ќе потони....такви глупости како кордоба бек да не помислете а не да пишете па и комбинации правите...како да заборавате дека повеќето играчи ни се 30+ со години и дека не сме ништо поарни од комшиите..и дека треба помладување во тимот ..треба играчи треба бекови брзи пробивни а не да ги гледам киву(антиталентот),занети(дедоми),кордоба(бабами) ....со целосна почит кон овие играчи а посебно за нашата легенда N.4. J.Z..но нивното време веќе помина и треба да се размислува за иднина..па и милито и ето се со поодминати години. и за таму треба да се размислува барем еден универзалец(кујт) или крилен играч...(сепак кварезма,мансини,арна, ги нема повеќе па секоја алтернатива ќе биди добредојдена).....не заборавајте дека играме на повеќе фронта оваа сезона!

--- надополнето ---

Да беше Мур , 100 % ќе си го собереше :pos2: . Лично јас не гледам ништо лошо во Балак и во евентуално идење кај нас ...

да да уште еден пензионер..добар е балак..ама јас мислам дека редондо е подобар па да го вратиме да изигра една сезона за нас итака аргентинец е па одлично би се вклопил!

Би го земал ОДМА ..... Има шут , има positioning,знае да игра со глава , знае да покрие .... Шо уште му треба ????

+Германец е ...т.д има кондиција да претрча 90мин за разлика од (ај тепајте ме сеа )

Абе добар е за на клупа , Мота се повредува . Што е важно подобро може да изигра од Мунтари . Искусен е ..

1.како прво силва нема никаква теорија да дојди бидејќи само ние си ги вадиме играчите од памет а нема никакви шекулации пврзани со нив
2.па и милито и ето се со поодминати години. и за таму треба да се размислува барем еден универзалец(кујт)фронта оваа сезона!
1.Inter Join Race For Valencia Winger David Silva - Report
2.Kuyt е постар од Eto'o
3.За тоа бековите,мислам дека џабе е зборењето...Бенитез ќе нема муда го остави "дедоти" на клупа..

како прво силва нема никаква теорија да дојди бидејќи само ние си ги вадиме играчите од памет а нема никакви шекулации пврзани со нив..

Бранка го контактирал агентот на Силва по барање на Бенитез. Јасна е информацијата и преземена е од медиумите поврзани со Интер.

P.S.
Оставај малку простор помеѓу мислите, празно место, ентер, нов ред... ако сакаш да бидеш читан :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom