Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Syn само за Диего морам да те поправам, добар играч е само таква му е судбината што мора да игра во Јувентус :)
Добар е добар е, Интер за 10м евра помала сума земаа играч кој моментално е 3 класи подобар од него, го јаде у секој можен aспект, по само 4-5 кола у Италија сватив зашто Морати му рекол на татко му на Диего, цитирам '' едноставно не сме заинтересирани за вашиот син, имаме други трансфер цели '', но, сепак, според шаренава експертиза тука они ни го спокрадоа па Снајдер бил само алтернативниот извор, чудно како тоа алтернативниот избор е класа подобар играч .... да, знам, нема никаква логика. :)

--- надополнето ---

Ако се земе ВдВ (на што се надевам ако више им го даваме Маикон а нејќат 35-40м да даат) ке иаме НЕНОРМАЛНО НАЈЈАКА Средина во последниот век ?!? Ауууууу =)

Иначе ако више доаѓа дебелиов ...... Маскерано не ми праи мн. мерак али Торес/Кајт ако успее да ги собере , топови ке летаат =))
Ван Дер Варт мн тешко дека ке дојде, али Маскерано гарант доаѓа у пакет со дебелиов, само молам господ и Кајт да не го земе со него, ми се повраќа од тој играч, нападот башка нема никаква потреба да се менува, освен со некоја алтернатива.

Зашто го земавме Снајдер толку ефтино сите знаеме, колку за потсетување, го земавме зашто беше протеран од Реал... Можам да се кладам дека пола фан-клуб Интер бил носење на Диего... Не викам дека е лош играч Снајдер, и да, класа над Диего е :)

Морееееееееее ел Императоре коа ке ни го збичи на сред Меаца годинава , ке мора АЦАБ цела Дивизија Ханриево да ја праќа да го шамараат !!!

Циган бе =( У рома отиде :(:(:(

Иначе , сме биле заинтересирани за некој АгуроГарај или така нешо ..... Демек мешавина од ХЗ и ДМ бил типов .....

Io Nosse :S

Морееееееееее ел Императоре коа ке ни го збичи на сред Меаца годинава , ке мора АЦАБ цела Дивизија Ханриево да ја праќа да го шамараат !!!

Циган бе =( У рома отиде :(:(:(

Иначе , сме биле заинтересирани за некој АгуроГарај или така нешо ..... Демек мешавина од ХЗ и ДМ бил типов .....

Io Nosse :S

веќе е купен тој... "замена" за МаиКОЊ...... абе сите се нови Месиевци, роналдовци, маиконовци... али ќе видиме обично немаме грешка со бековитте, посебно не со латиноамериканците.. пример-ЗАНЕТИ

Читам нешо за маскерано ќе сме го зимале и неможам да се изначудам што ќе ни е . Нели разбираат дека ни треба играч со од среден ред со напаѓачки квалитети у стил на Весли само да игра позади него , а вака шо ќе праиме со овој поим неам , креативност у среден ред ќе имаме нула

^десен бек е не е лев.Офанзивен десен бек,многу брз со одличен дриблинг.Нешто како Дани Алвеш...

^десен бек е не е лев.Офанзивен десен бек,многу брз со одличен дриблинг.Нешто како Дани Алвеш...

Ok.Благодарам пријателе.

--- надополнето ---

Borussia želi Quaresmu
VIJESTI — BY FANATICO ON JUNE 4, 2010 AT 21:39 | 177 VIEWS
Borussia Dortmund namjerava postati još jedan od klubova koji su pokušali udomiti, primiriti i iskoristiti Ricarda Quaresmu.
Vječiti potencijal i fantastični, ali uglavnom neupotrebljivi dribler nije se naigrao u Interu, baš kao ni u Barceloni i Chelseaju, a nakon dvije sezone za zaborav na Meazzi došlo je vrijeme za novu selidbu. Trenutno je najkonkretnija uprava “milijunera”, koja sledeće sezone želi više od petog mjesta u Bundesligi.
Inače, u redu za 18 milijuna vrijednog Portugalca već stoje Genoa, Bešiktaš, Fenerbahče i matični Sporting, a 26-godišnji igrač tvrdi da se neće vraćati u domovinu “sve dok ima kvalitet za igru u inozemstvu”.
НЕКА КРШИ ГЛАВА ДРВОВО.Ајде сега уште МАРИГА,МАНСИНИ и СУЛО МУНТАРИ да им ги отвориме портите,па да се насочиме кон вистински засилувања.Јас мислам дека во моментов Маскерано не ни треба,го имаме Камби на таа позиција.Незнам за овој десниов бек од уругвај доколку МАИКОН си замине?И ни треба лев бек и среден креативец налик нашиот СНАЈПЕР!

Мансини у Милан ќе си остане 99%,Мунтари у Тотенхем ќе иде(изглеа..го бараа пред некое време).За Марига...па нели Манчини се јавил на Морати да го земат Марига дека немал дозвола за работа во Англија(мислам) и сега би требало да им го продадеме..А за Кварезма незнам,тој сумљив е ,може да му текне да ги одбие трансфер понудите и да остане во Интер да си зима парички и да безделничи.

Мансини останува во Милан, а овој Кварезма го молам да си оди, ако земат 10 милиони ќе биде повеќе од одлично... Само уште да се ослободат од Ривас, Хименез и Мунтари...
Аквилани би бил солидно засилување во средина и не би му сметало да седи на клупа(нормално не како Арнаутович да не ме сфатите повторно погрешно)...
Само не Кујт, само не тој....

Дек0 покрај Лусио и Самуел,можеш само да сонуваш како Адриано ни дава гол,освен ако не носи со него некој калаш поклон од другарите негови :pos:

Еве бе нека даде еден,ама Милито два ке даде :icon_lol:

Шала на страна,ни јас не го сакам Кајт во Интер,не знам кој ташак ке ни е,имаме напагачи полна капа,среден ред играч ни треба у курафте,некој налик Снајди.Јас мислам дека Еден Хазард од Лил најдобро би се снашол покрај Снајди,брз и експлозивен играч,има добар шут мајке ми.Но прв избор се разбира,Хамшик !
Потоа Гуркуф,мада не верувам да го доведеме овој...а кое ебење би било да го земеме и во дерби им пука гол на пензионерите...кој секс ке биде тоа :pos:
Еден од овие мора да се доведе,најпотребни се сега во Интер,а потоа одбраната,некоја алтернатива што ке се задоволи да седи на клупа,некој ко Мексес :D
Не се секирам за засилувањава,ама баш ич,пошо знам дека Морати и Бранка,а до некаде и Бенитез ке направат вистински решенија за засилувањата,посебно Бранка...човекот има сетило и пол да намириса добар трансфер у пм :)

Дек0 покрај Лусио и Самуел,можеш само да сонуваш како Адриано ни дава гол,освен ако не носи со него некој калаш поклон од другарите негови :pos:

Шала на страна,ни јас не го сакам Кајт во Интер,не знам кој ташак ке ни е,имаме напагачи полна капа,среден ред играч ни треба у курафте,некој налик Снајди.Јас мислам дека Еден Хазард од Лил најдобро би се снашол покрај Снајди,брз и експлозивен играч,има добар шут мајке ми.Но прв избор се разбира,Хамшик !
Потоа Гуркуф,мада не верувам да го доведеме овој...а кое ебење би било да го земеме и во дерби им пука гол на пензионерите...кој секс ке биде тоа :pos:
Еден од овие мора да се доведе,најпотребни се сега во Интер,а потоа одбраната,некоја алтернатива што ке се задоволи да седи на клупа,некој ко Мексес :D
Не се секирам за засилувањава,ама баш ич,пошо знам дека Морати и Бранка,а до некаде и Бенитез ке направат вистински решенија за засилувањата,посебно Бранка...човекот има сетило и пол да намириса добар трансфер у пм :)

Ке го земе со него Кин... ептен големо засилување ке биде!:kesa:

Бенитез и засилувања.....заеби! Прави преголеми утки со нив кои дури ги засенуваат оние што го погага како например Торес во Ливерпул!

Сепак според мене очекувам дека со Бенитез во пакет ке оди и Кајт а најверојатно и Лукас.... така имам некој предосекај!:raz:

Епа брат јас се секирам , зашо сакаат да го донесат Маскерано да ги ебам у гс , убаво си кажа ти Хамшик или Гуркуф , еден од овие двајца ОБАВЕЗНО , а после ако сакаат маскерано со цела фамилија нека го донесат , зашо ако не се донесе некој играч од среден ред со напаѓачки квалитети нема да имаме креативност у среден ред .

Ке го земе со него Кин... ептен големо засилување ке биде!:kesa:

Бенитез и засилувања.....заеби! Прави преголеми утки со нив кои дури ги засенуваат оние што го погага како например Торес во Ливерпул!

Сепак според мене очекувам дека со Бенитез во пакет ке оди и Кајт а најверојатно и Лукас.... така имам некој предосекај!:raz:

Пишав ДО НЕКАДЕ И БЕНИТЕЗ,види убаво :)
Го пишав тоа пошо знам дека главниот збор ке го имаат Морати и Бранка,знаејки ги досегашните канта засилувања во Ливерпул поради големата слобода во трансферите...ако дојде во Интер нема да биде така ;)

За болдот не коби,не дај боже да дојдат :pos:
Нема логика да дојдат,тимот на тие позиции кај што играат Кајт и Лукас е одличен :D

Пишав ДО НЕКАДЕ И БЕНИТЕЗ,види убаво :)
Го пишав тоа пошо знам дека главниот збор ке го имаат Морати и Бранка,знаејки ги досегашните канта засилувања во Ливерпул поради големата слобода во трансферите...ако дојде во Интер нема да биде така ;)

За болдот не коби,не дај боже да дојдат :pos:
Нема логика да дојдат,тимот на тие позиции кај што играат Кајт и Лукас е одличен :D

Не кобам....... Лукас е неродено дете на Бенитез, Кајт љубимец!

Затоа велам дека големи се шансите да бидат тие двајца во пакет со Бенитез.... иако според мене (досеа неам пишано тука) мислам дека Бенитез нема шанси да седне на клупата на Интер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom