Џони Вајсмилер
Don't share my food
Момци дајте без навреди за Бенитез....ќе имате прилика да видите колку добар тренер е!!!!!!
да те слушни господ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци дајте без навреди за Бенитез....ќе имате прилика да видите колку добар тренер е!!!!!!
Абе овој бел ден не виде од Бенитез па сега пак кај него???Не би реколАквилани ќе му прави друштво на Бенитез?
Иначе што се тиче Бенитез, сега можеби повеќето се надеваме да не дојде, но очекувам негово добро издание и прикажување, секако доколку дојде. Одлична мамка би била за Торес/Маскерано па и Аквилани, бидејќи последниов беше еден од главните играчи на Рома во средниот ред. Уште тогаш, имаше заинтересираност за негов ангажман, но Росела не дозволи. Се најавува дури и трампа за Мунтари, што би била пуна капа за Интер. Аквилани дури може и на клупа да седи одредено време, зошто Спалети тоа време знаеше и да го остава и да му даде предност на Пизаро или некој трет.
Сите ве гледам ги правите формациите, ги ангажирате новите засилувања за во среден ред, а го заборавате Мота. Очекувам од него барем да биде константен како во завршницата, па зошто и не подобар. Со Снајдер и Камби, се сосема доволни за прв тим, но бекапот е битен, а Аквилани доколку дојде ќе биде несомнено барем одлична замена место Мунтари. Секако, потребен е уште еден универзалец, кој може да игра и во напад, но да биде и добар во одбрана.
Денес имаше едно интервју со менаџерот на Дестро, кој ја опишува ситуацијата на Дестро, Оби, Сантон и Матераци. Го има на fcinternews.it, па кој сака нека го погледне. Интересно нешто...
Абе овој бел ден не виде од Бенитез па сега пак кај него???Не би рекол
Па нели отиде повреден во Ливерпул и го мачеа повредите, или грешка сум?
Ја сум збунет ....
Јубе или Билан ке го зимаат Џеко ?Красич?Бонучи/Бејл ??
Читам 2 саата по фан клубовиве и сите викаат дека они ке ги земат ....
Има некој извори од шпекулациите ? Или ?
Ја сум збунет ....
Јубе или Билан ке го зимаат Џеко ?Красич?Бонучи/Бејл ??
Читам 2 саата по фан клубовиве и сите викаат дека они ке ги земат ....
Има некој извори од шпекулациите ? Или ?