Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ало интеристи мои,каде сте ве нема.Сам сум на форумов во моментов изгледа.Ама не се секирајте нема натрапници.Опасен беше Нероазуро.Вика Милан се договорил со Реал за трансфер на РАУЛ во Милан.Замислете тандем во напад РАУЛ-Инзаги?(мала шега).

Ало интеристи мои,каде сте ве нема.Сам сум на форумов во моментов изгледа.Ама не се секирајте нема натрапници.Опасен беше Нероазуро.Вика Милан се договорил со Реал за трансфер на РАУЛ во Милан.Замислете тандем во напад РАУЛ-Инзаги?(мала шега).

Тука сме бе само не мрзи да пишуваме:pos:....Иначе за тоа со Раул мора малце да се развие позитивна хармонија во форумот ионака како да е под стечај во последно:pos2:

Него Marso што направи со снимката од финалето да не знае некој?

Ако немате попаметна работа , пуштете канал 5 :smir:

Во трката за тренер влегува и Феликс Магат.
Фаворит број еден останува Фабио Капело.
Кој и да дојдет, едно е сигурно паѓаме од коњ на магаре. :)))))

Во трката за тренер влегува и Феликс Магат.
Фаворит број еден останува Фабио Капело.
Кој и да дојдет, едно е сигурно паѓаме од коњ на магаре. :)))))

Од искуство ви кажувам, овој човек за резултати на две или три полиња НЕ е.
Можи го бидува да се ослони на лигата (барем досега конкурираше секогаш за титулата во Бундес Лигата со екипите што ги водеше), ама за во Европа е тиње.:)
Така да, не го земајте.:wink:

Кога сме кај тетоважи дај пратете нешто од Интер ако има да добијам инспирација :)
Змијата, дефинитивно.

eventi_796.jpg

Импровизирано, али иде ова на пола предница кај мене у животов, ваљда над 25ка ја фурам тетоважава ( надвор од државава ).

Змијата, дефинитивно.

eventi_796.jpg

Импровизирано, али иде ова на пола предница кај мене у животов, ваљда над 25ка ја фурам тетоважава ( надвор од државава ).

Мислев за готови Интер тетоважи па од нив нешто да се искористи.. :)

Од искуство ви кажувам, овој човек за резултати на две или три полиња НЕ е.
Можи го бидува да се ослони на лигата (барем досега конкурираше секогаш за титулата во Бундес Лигата со екипите што ги водеше), ама за во Европа е тиње.:)
Така да, не го земајте.:wink:
како можеш така да го отценуваш Феликс М. кога и самиот знаеш какви екипи тој досега водел,екипи во развиток... единствено Бајерн М. беше позвучно име...тој и никогаш немал екипа со капацитет за борба на три полиња...но кога ќе ги погледниме последниве години наназад,сите екипи што ги водел ги оставил на здрави нозе...

кога би дошол во Интер,јас верувам дека нареднава сезона Интер повторно има да ги освои трите титули,само како проблем може да дојде комуникацијата(јазикот),тренер+играчи,затоа што не го владее италјанскиот,шпанскиот а за португалскиот и да не зборуваме...

едно прашање до тебе:до каде би стигнал Мурињо на пр. како тренер на Волфсбург во Лигата на Шампиони?

Мислев за готови Интер тетоважи па од нив нешто да се искористи.. :)
Знам на што мислеше, затоа реков импровизација малце, иначе Димитар пред 2-3 години постави на темата за Тетоважи поврзани со фудбал, имаше неколку за Интер меѓу кои беше и змијава, асално тетовирана, тетоважата беше предобра али сега сликите таму не ги покажува а на нетов наоѓање јок. Ако некој налета на нив, обавезно да ги постави тука.

момци гледам има безброј шпекулации околу вашиот нов тренер па мислам дека морати ке донесе правилна одлука

како можеш така да го отценуваш Феликс М. кога и самиот знаеш какви екипи тој досега водел,екипи во развиток... единствено Бајерн М. беше позвучно име...тој и никогаш немал екипа со капацитет за борба на три полиња...но кога ќе ги погледниме последниве години наназад,сите екипи што ги водел ги оставил на здрави нозе...

кога би дошол во Интер,јас верувам дека нареднава сезона Интер повторно има да ги освои трите титули,само како проблем може да дојде комуникацијата(јазикот),тренер+играчи,затоа што не го владее италјанскиот,шпанскиот а за португалскиот и да не зборуваме...

едно прашање до тебе:до каде би стигнал Мурињо на пр. како тренер на Волфсбург во Лигата на Шампиони?

Ете сам си кажа, со Баерн имаше екипиште, не екипа.:) Не, сериозно, држи место твоето до некаде, ама јас пак мислам дека нема да има успех во Европа. А за тоа дека ги оставил на здрави нозе, не мислам баш. Баерн правеа реконструкција после него, Волсбург ги направи шампиони, ја кидна и се распаднаа, еве сеа да видиме со Шалке што ќе биде в година во Европа (ако остане кај нив).
А за тоа за Мурињо, не знам, никогаш не сум нагаѓал, па нема ни сега. Ако некогаш се случи да појде во Волфзбург, ќе видиме.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom