Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Грејт кој баксус бе, кажи си дека ќе тепа Интер :)

Остануам воздржан :)

п.с. Ико, фала за лајкот :icon_lol:

Се моли Никола_ПП да објасни, ако одбраната не им е најслаб дел од тимот, што им е најслаб дел од тимот? :)

The Great, не постојат малери. Освен кога Деко игра 1 во кладилница :pos:

Се моли Никола_ПП да објасни, ако одбраната не им е најслаб дел од тимот, што им е најслаб дел од тимот? :)

The Great, не постојат малери. Освен кога Деко игра 1 во кладилница :pos:

И јас му забележав за одбраната уште пред да ги прати одговорите :)

Ќе кажам само дека што и да каже или нашише човек, секогаш ќе има некој што нема да се согласи со неговото мислење. Ако земам на секој посебно да му објаснувам зошто ова или она е вака или така, нема да има крај. Па не сум експерт, си го напишав моето мислење.

Ќе кажам само дека што и да каже или нашише човек, секогаш ќе има некој што нема да се согласи со неговото мислење. Ако земам на секој посебно да му објаснувам зошто ова или она е вака или така, нема да има крај. Па не сум експерт, си го напишав моето мислење.

Не реков дека сме експерти, си правиме муабет :) Не мора да објасниш, мислев ќе се развие дискусија околу тоа како ЈБТ одбраната ви е исто толку добра без Лусио, ако не и подобра :pos:

^ Па и јас не реков дека сте вие експерти.:) Нема везе тоа.
За одбраната, секако дека делуваше несвојствен потегот што го продадоа Лусио, но Ван Гаал си има свои гледишта и проценил дека Бадштубер и Контенто ќе бидат столбовите на одбраната, за некоја година. И еве Лусио играше лани кај нас, па многу повеќе голови примивме од годинава. Не е се во одбраната, треба да се гледа и на комплетниот тим.
И накрај, шо се буните, кај вас дојде Лусио.:)

Абе интериста, шо се фалиш сеа, си глеал пет натпревари и слаба е одбраната. :):pos:

Неможе екипи што се борат за тројна титула да имаат слаби точки во тимот, нашата одбрана изгледа како слаба точка оти играме офанзивна формација 4-2-2-2 со два атакинг вингерс, и двајца напаѓачи. Инаку воопшто не сметам дека одбраната е слаба точка.

Зашто не сте ме означиле?:icon_frow
И Димитар,mite84,Sneider,Rossi_46,InTeR FaN,bojann1 и уште некој..............и Marley987,`TENK`.......:turn:
:pos:

Листа на означени членови
Пеери не ме означиле а промет му праам со маичките ццц :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom