@ki
Whaaaa? :)
- Член од
- 27 декември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 22
Прашај го Думан тој ќе ти каже.Можеби немаат сите дресови но ќе набават,филозофче едно.Боби[Мкд];3569287 напиша:100 души...
Стај некоја слика да видиме каде тоа навијате 100 души со дресој.
Не ги лажи луѓево Васица.
Ќе ти ги искинат маиците од дрпање сегаВо врска со Маичките...
Бидејки не сум во состојба да поминам до Школка поради Бед причини,би замолил некој од мојве интераши да ми ги земе двете резервирани маички па во ЛаКафе ке се раздужуваме.Извинете вака али потребна ми е услуга од вас па кој ке ми ја заврши таа работа го частам пиво во ЛаКафе во Сабота
Поздрав
А тек да пишеше дека ќе ги части бакнеж. :devil3:Ќе ти ги искинат маиците од дрпање сега
Не се секирај цуци, ќе го пцуеме заедно!Леееелееееееееее!!! :nesvest:
Oooo... зар и ти сине Бруте?Неможам од дома да излезам под Карантин сум,,,,факинг полен. 15 мин надвор и рушам рекорди во кивање и остали ефекти,али за во Сабота ако треба и стероиди ке лупаме за цела вечер или да славиме или да се тешиме
Абе во Велес и Скопје нема 100 души.Прашај го Думан тој ќе ти каже.Можеби немаат сите дресови но ќе набават,филозофче едно.
И така викаш, 100 души.:tv:Огномет:tv:За разлика од дуелите со Фарса и Анчелоти,овој дуел ќе го гледам релаксирано,затоа што сум убеден дека оваа круна ја заслужуваме повеќе од епизодата наречена Виола,и дека нашата компактна игра со невиден дух и психолошка свест на максимум ниво,ќе дојде во вистинска кулминација токму на 22 МАЈ во 20 и 45мин.
Поздрав мили мои Фанови каде и да бидете и чекам околу 22 и 35минути да почне вистинската експанзија од синоцрни бои на огномет во Струга,Скопје,Велес,Струмица, Дебар итн.
Tие ако се само таму тројоца вие сте низ цела Македонија тројца, за тоа оди скриј се и ќути, нема повеќе што да кењаш на овој фан клуб.Боби[Мкд];3569991 напиша:Абе во Велес и Скопје нема 100 души.
Тројца сте таму само, и неколку неутралци околу вас, не ме терај слика да ставам. А незнам кој има филозофија во постовите.
И така викаш, 100 души.:tv:Огномет:tv:
другарче може ли ако се собереме 100 души да те најдеме тебе па да ни го попушиш на сите?Боби[Мкд];3569991 напиша:Абе во Велес и Скопје нема 100 души.
Тројца сте таму само, и неколку неутралци околу вас, не ме терај слика да ставам. А незнам кој има филозофија во постовите.
И така викаш, 100 души.:tv:Огномет:tv:
Абе матуранстско филозофче ај откачисе од овој фан клуб и не ме замарај.Јас незнам што се мешаш и кажуваш твои гледишта за фудбал,кога не знаеш топка да шутнеш.А за тоа колку фанови има за ИНТЕР во Дебар,тоа тебе воопшто нека не те засега.Кажи ми колку фанови на баерн има во Дебар.Едвај 5.Само да те потсетам во с.Могорче има преку 50 фанови кои ти не ги познаваш.Боби[Мкд];3570019 напиша:лол шо сфативте погрешно незнам, он само даваше нереални бројки а сум ги видел колку се.
Сакав да му кажам дека во големите градови не се собираат толку, а он ми кажуе за градче мало 100 души се збирале.