Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.459
Поени од реакции
6.756
The thing is, нејќеме да го зееме :D

Али колку што читав, ако треба да се откупи ќе има помала плата така да ништо не мења. Напред Гоче :)
помала плата? иста плата ќе има само нема да го горат со данокот толку, него ништо не му мења во однос на џепот.
инаку еве го се јави со интервју уште од сабајле - Мурињо - Јас сакам да победувам

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
кажете ми до толку нема никој што сака да дојде на собиранка кај нас да го гледа финалето?? никој од тука од форумов??

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
epa ne mi potvrdile toa e celata rabota, sto gi kosta eden e-mail, da pratat... toa e samo za da gi imam kako evidencija, da znam koja brojka da ja kazam... Kire mi potvrdi , ti potvrdi, aki, the great, iko.... ne

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
sobiranka

може да ве исвестам дека во Велес без најава ќе бидеме над 30 со огномет и блех музика , во неделата беше од 15 часот до 24 :00 , а овој пат мислам дека ке продолжиме до понеделник и онака се празници хехехехехех од дома ке лепнам слики од неделата а ако не ве мрзи на фејсбук на мојот профил има повеќе иначе Горанчо Крстиќ мило ми е хехехе

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
И дали е вистина дека Мурињо имал клаузула ако освои ЛШ да не мора да се плаќа оштета за неговото раскинување на договорот?
Ja kako што разбрав од пред некој ден од fcinternews, ако освои ЛШ ке бидат потребни 20 милиони евра за да замине, а не ич, једина клаузула која ја има е за раскин на договор без проблеми од клубот, односно, ако он сака да замине, бујрум, клубот не смее да му забрани.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ja kako што разбрав од пред некој ден од fcinternews, ако освои ЛШ ке бидат потребни 20 милиони евра за да замине, а не ич, једина клаузула која ја има е за раскин на договор без проблеми од клубот, односно, ако он сака да замине, бујрум, клубот не смее да му забрани.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/18/1930387/real-madrid-target-jose-mourinho-will-dodge-financial-exit

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Е сеа да не ти барам од италијански сајт, башка веста беше од пред една недела ептен затуцана е, а goal.com и јуве фанот Ландолина ама ич не ми се релевантен медиум, башка ги цитира Тутоспорт, исто, весник наклонет на Јувентус.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
epa ne mi potvrdile toa e celata rabota, sto gi kosta eden e-mail, da pratat... toa e samo za da gi imam kako evidencija, da znam koja brojka da ja kazam... Kire mi potvrdi , ti potvrdi, aki, the great, iko.... ne
Епа еве ти потврдувам :) и потврдив уште од пред месец дена али мора ли Маил да ти пратам ? :) може и вака нели? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Марсо ти пишав и јас мејл, доаѓам и јас :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Епа еве ти потврдувам :) и потврдив уште од пред месец дена али мора ли Маил да ти пратам ? :) може и вака нели? :)
абе тоа е за да имам евиденција, не да билдам мејлови... али ако те мрзи не мора.. :)

Марсо ти пишав и јас мејл, доаѓам и јас :)
ок важи те пишав

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
абе тоа е за да имам евиденција, не да билдам мејлови... али ако те мрзи не мора.. :)

ок важи те пишав
Чекам да ми пише другарот, за да знам дали сам да се пријавам преку мејл или +1. :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.459
Поени од реакции
6.756
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom