Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки со мало задоцнување честито титула и од мене :smir:

Како е ФБ групата за фанови??? неможам да ја најдам... стаен сум во една,ама дали е таа... ајдееее маичкитееее:vozbud: али дресот е :pipi:

Добри испаднаа маичките,,,барем така ми изгледа на прв поглед. :) Иначе колку од прилика луге ке бидеме во Ла Кафе ме ИНТЕРесира

http://utrinski.com.mk/?ItemID=10A8F571959B9445A0A99171EDCD5B52

"Инаку, неколку илјади навивачи чекаа во ред, а кога тоа го виде претседателот Масимо Морати веднаш нарача сандаци пиво. Како што кажа, му било жал што навивачите мораат да се туркаат, па решил да ги почести и да наздрави со нив."

Добри испаднаа маичките,,,барем така ми изгледа на прв поглед. :) Иначе колку од прилика луге ке бидеме во Ла Кафе ме ИНТЕРесира
па има до сега 11 сигурно, али ако доаѓаш пиши ми меил, за да имам евиденција... тоа важи и за сите !

http://utrinski.com.mk/?ItemID=10A8F571959B9445A0A99171EDCD5B52

"Инаку, неколку илјади навивачи чекаа во ред, а кога тоа го виде претседателот Масимо Морати веднаш нарача сандаци пиво. Како што кажа, му било жал што навивачите мораат да се туркаат, па решил да ги почести и да наздрави со нив."

И газдите на Рома, Милан и Јувентус ги честеле фановите пиво:

29295_391493372708_532597708_4240538_264662_n.jpg

:pos:

Абе иосоно, не ја видов сликата кај тебе, и јас пак ја прикачував :)

Ви текнуе на Сабина и Барселона? :pos:

26894_384496304098_672769098_3667335_2647780_n.jpg

Ептен добри маички, браво за тој шо ги дизајнираше.

--- надополнето ---

И дали е вистина дека Мурињо имал клаузула ако освои ЛШ да не мора да се плаќа оштета за неговото раскинување на договорот?

Според шпекулациите имал таква клаузула, па фаќај врски во сабота да збесне бернабеу за да победиме и да ви се зголемат шансите да го земете Мурињо :)

Според шпекулациите имал таква клаузула, па фаќај врски во сабота да збесне бернабеу за да победиме и да ви се зголемат шансите да го земете Мурињо :)

The thing is, нејќеме да го зееме :D

Али колку што читав, ако треба да се откупи ќе има помала плата така да ништо не мења. Напред Гоче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom