Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.262
- Поени од реакции
- 2.256
Се пуштија да се штампаат маиците?
Некое изненадување спремаат изгледа, ништо не кажуваат :wink:Кој е одговорен за маиците???
Нестрплив сум
Се пуштија да се штампаат маиците?
Некое изненадување спремаат изгледа, ништо не кажуваат :wink:Кој е одговорен за маиците???
Нестрплив сум
Јас па се чудам како Симеоне не го викнал ама овој изгледа го одбил иначе сигурно наркоманов инсистирал....Овие коментаториве се тапа,Агеро па Агеро хаха како може толку да се глупи незнам.На 22 нема потреба да го слушам и онака највероватно сите ке се собереме па со нашето урлање не верувам дека ке се слуша коменаторот.За Марадодона едно не го сфаќам го викнал Верон а го оставил Занети
Сеа прочитав дека ги изјавил првите 11 кој ке играат,Верон ке игра прва постава бидејки му бил Чави како во Барса хаха,во одбрана ке игра Самуел,а во напад Меси и Игуаин.Милито на клупа ке биде,Камби и Занети дома,овој на тешка дрога еЈас па се чудам како Симеоне не го викнал ама овој изгледа го одбил иначе сигурно наркоманов инсистирал....
Удри букмарк на постов, Симеоне ке биде нов тренер на Аргентина по ова СП, кога наркоманчево ке биде лагано отпуштено. :wink:Јас па се чудам како Симеоне не го викнал ама овој изгледа го одбил иначе сигурно наркоманов инсистирал....
Остај тоа овие на Франција и На бразил и тие конкуренција му се по глупирање.....не знам што не е во ред со тренерите а и не треба ние да се замараме ама земаат тотално анонимци кои играат во напуштени екипи без просперитет а не земаат играчи кои се во врвна форма и играат во шампионски тимови...едноставно не знам..оној па од бразил роналдињо не го зема а зема некојси од бенфика 12-ти а рони ти е фудбаер од потег...оној Доменех па Насри не го зема што игра цела сезона во одлична форма а зема некојси од тулуз и ница..ебаму идиотот..(па и бензема и мексес не ги зема)...не знам не знам...Липи па сигурно да имаше можност Баџо на 45 години ќе го повикаше да игра исто така и Зола како алтернатива му бил ама арно во Вест Хем што беше тренер иначе ќе го предомислеше Липи сигурно.....дебили бе дебили...Сеа прочитав дека ги изјавил првите 11 кој ке играат,Верон ке игра прва постава бидејки му бил Чави како во Барса хаха,во одбрана ке игра Самуел,а во напад Меси и Игуаин.Милито на клупа ке биде,Камби и Занети дома,овој на тешка дрога е
Беше, па се откажа, па сега само шмрка повремено. Да не го повикаш Занети е грев, за Камбијасо да не ни почнам...Сеа прочитав дека ги изјавил првите 11 кој ке играат,Верон ке игра прва постава бидејки му бил Чави како во Барса хаха,во одбрана ке игра Самуел,а во напад Меси и Игуаин.Милито на клупа ке биде,Камби и Занети дома,овој на тешка дрога е
Мислам дека одлуката е на Занети, а не на Марадона, барем пред некое време така прочитав, уште пред да почни еуфоријата со Светсткото првенство, али не ме држите за збор....Овие коментаториве се тапа,Агеро па Агеро хаха како може толку да се глупи незнам.На 22 нема потреба да го слушам и онака највероватно сите ке се собереме па со нашето урлање не верувам дека ке се слуша коменаторот.За Марадодона едно не го сфаќам го викнал Верон а го оставил Занети