B
Beck's
Гостин
kolku nezno igraat i ednite i drugite,sekoj si dribla kogo saka:tv:
А кажи како знаат Интер да играат „еве ти ја топката, кружи околу шеснаесетник“?!kolku nezno igraat i ednite i drugite,sekoj si dribla kogo saka:tv:
Криво му е што со нив бевме така сурови.А кажи како знаат Интер да играат „еве ти ја топката, кружи околу шеснаесетник“?!
nemase provokacija u postot,samo kazav deka niti ednite niti drugite ne se obiduvaat da zemat topka od igrac,taka samo se setat niz teren,so ogled na toa deka se gleda so se desava u teren,ali ednostavno smesno mi e:smir:А кажи како знаат Интер да играат „еве ти ја топката, кружи околу шеснаесетник“?!
така се освојуваат титули:pos2::pos2::pos2:nemase provokacija u postot,samo kazav deka niti ednite niti drugite ne se obiduvaat da zemat topka od igrac,taka samo se setat niz teren,so ogled na toa deka se gleda so se desava u teren,ali ednostavno smesno mi e:smir:
Ајде уште 4 натпревари и ТРЕ ТИТУЛИ.Мота 2-0.Готово е.Заврши епизодата наречена ЛАЦИО!
Думан сега влезе Суљо твој!!!
Не е лошо да причекаме додека завршет 38 коло.scudetto game over:tv:
За вечерва немаше потреба да игра ЛУСИО.Честита нека ни е победата.Само не видов,МОНУМЕНТАЛЕ ЛУСИО се повреди,или Специјалниот го извади за да се одмори?