Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
WOOOWW каква фотка е само ова... али не можам потписот да го мењам.. али после финалето ќе го сменам
No comment :back:
WOOOWW каква фотка е само ова... али не можам потписот да го мењам.. али после финалето ќе го сменам
No comment :back:
Јас сакам да ја ставам на потпис, али ми сере нешто дека датотеката е преголема...WOOOWW каква фотка е само ова... али не можам потписот да го мењам.. али после финалето ќе го сменам
Јас имам оригинален дрес од Пандев.Ми стигна директно од МИЛАНО,од продавницата на Интер!!!!!!!!!!!!!!!!гтц 2ри спрат, на крајот одкај холидеј ин, таа страна.
во фан шопот на железничка, кај космофон(сега Оне).
инаку фуш роба е се, оригиналки ја колку што знам нема во МКД.
Патувањето нема врска со одложувањето на натпреварот... ако нема услови за со авион ќе дојдат како знаат...Во вторник се молам само Киву да не игра лев бек и Мунтари да не влезе во игра. А натпреварот можеби и ќе биде одложен во зависност од пепелта од вулканот на Исланд што се движи во северна Италија. Сеуште е рано ама има големи песимисти околу тоа дали до вторник ќе почнат редовните авионски летови. Се ќе се знае повеќе и појасно од утре. Не верувам дека Барса ќе сака да патува 8-10 саати со автобус.
на продажба нема во МКД, а дека има оригинал дресови што си ги купиле луѓето од милано или им ги донеле најнормално дека има.Јас имам оригинален дрес од Пандев.Ми стигна директно од МИЛАНО,од продавницата на Интер!!!!!!!!!!!!!!!!
Да мене ми го донесоа пред месец дена од МИЛАНО.Го имам на профилот на фејсбук.Слободно побарај ме на vasedzikovski.Imam nekolku sliki so ovoj dres.на продажба нема во МКД, а дека има оригинал дресови што си ги купиле луѓето од милано или им ги донеле најнормално дека има.
без разлика дали ќе ја поминеме или не, ја сум презадоволен од тоа што го покажавме во ЛШ. како што вели Мур, го надминавме психолошкиот комплекс набиен од манчини, и влеговме во првите тимови за следната сезона(Top seeded како го преведуваме кај нас незнам).абе мора таа "мелница-машинерија" наречена Барса да се сопре..
се согласувам целосно... јас нормално како фан на интер сакам тројна круна да земе... али и да го имаме она неславното зеро титули.. сум пак презадоволен со тоа што многу постигнавме годинава... самиот тим ја крена играта на повисоко ниво.. до оваа година греота бевме чекавме од Ибра или од некој поединец... со долги топки се префрлаше средината.. сега конечно успеавме да ја нагазиме топката... така да... презадоволенс умбез разлика дали ќе ја поминеме или не, ја сум презадоволен од тоа што го покажавме во ЛШ. како што вели Мур, го надминавме психолошкиот комплекс набиен од манчини, и влеговме во првите тимови за следната сезона(Top seeded како го преведуваме кај нас незнам).
инаку, ако е некој мераклија, има вејцбук група, СИте што сакаме интер да оди втора лига за местење, па бујрум да им дадеме поддршка на јубенташите, греота се.
:jube: