Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Можно е против Барса да играме со формација 4-1-4-1, во која Маикон ќе биде десно крило а не десен бек. Ето ќе игра лево, Снајдер со Мотаи или Станковиќ во централниот дел од средниот ред, Камбијасо позади нив а Диего Милото напред.

Иначе Еспањол вчера ни покажа како да се спротивставиме на Барса. Силен притисок врз Меси и Чави, Меси да се удвојува а на Чави да не му се дозволи време да размислува што да прави со топката и по можност цело време да му се прават ситни прекшоци. Јас би го ставил Кварезма како лево крило со задача цело време да трча по Меси, барем за трчање уште го бива или пак би го играл Маикон на страната каде што ќе игра Меси.

дечки да ви кажам една мала традиција која ја забележав во последните 5-6 год, и таа гласи :
секој кој ќе го исфрли челзи од нокаут фазата освојува ЛШ
85 % од случаите(само ливерпул изгуби во финале)

со среќа сега:smir:

дечки да ви кажам една мала традиција која ја забележав во последните 5-6 год, и таа гласи :
секој кој ќе го исфрли челзи од нокаут фазата освојува ЛШ
85 % од случаите(само ливерпул изгуби во финале)

со среќа сега:smir:
Секој што ќе го исфрли Лион е шампион.Leo

ајде дечки доста беше реметење со јувенташите време е малце и за миланезите и мудриот и солидниот Бонера:pos::pos:

Мудро и Солидно, БОНЕРАААА :pos:

Џампаоло Пацини, :tv:
pazzini1.jpg

Комшиките не местат , Галијани забораил да им ја пушти миксетата на полувреме (бар они така викаа , затоа праеле пресврти) :tv:

Да видам и јас како е да се навива за друг клуб освен за Интер. Напред Лацио:wink:

Ја има на ТВ? Нешто ми сецка на атдхе...

Ајде Лациооо! Браво за Роки:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom