- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Јас и Деко ќаривме аватари само:tv: Јас се кладев со јас22 а Деко со Тенк
Ќе видиш ти :jaj: хехехех ми стои а :baeh:Јас и Деко ќаривме аватари само:tv: Јас се кладев со јас22 а Деко со Тенк
Да бидам искрен после црвениот очекував повеќе од интер ... но вака или така вас ви беа важни трите бода кој си ги добивте , честитки :smir:
13 серија А, 2 ЛШ 1 суперкуп 1 купДечки честито победа...И да ве прашам...Колку гола Ето има дадено во сите конкуренции од кога е дојде во интер?:smir:
Со се денешниов 16 гола, од кои 12 во Сериа А, еден во Копа Италија, еден во Италијанскиот Супер куп, 2 во ЛШ!Дечки честито победа...И да ве прашам...Колку гола Ето има дадено во сите конкуренции од кога е дојде во интер?:smir:
Срце на терен!!!!!
ова видео го барав... видете како Маикон ја одпоздравува пубилката!!
Ејј колега кога го носев јас не ми стоеше вака убаво... ај па очекувам еден пост и од тебе на нашиот форум:smir:Ќе видиш ти :jaj: хехехех ми стои а :baeh:
Како што кажав најслатка победа досега!!! Ни оној пресврт со Сампдорија од 0:2 не беше толку сладок како оваа победа!!
Ето даде гол, меѓутоа не го менувам мислењето за него. Скапано дрво е! Пандев за него е Меси! Промаши 1000% шанса каде мораше да проигра со Милито. А пак голот што го даде и Мунтари ќе го дадеше на негово место!
Сега сакам да ги слушнам Думан, Син и компанија кои плукаа по Маикон и го продадоа на Реал и на Сити!