Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Fantastic goal by Douglassssss Maiconnnnn!!! :)

Дечки, нека ни е честита победава!
Не искористивме многу шанси, но на крај Маикон со малу самба-ламба го матира Буфон :vozbud:

Победава му ја посветувам на Моџи,,, :hehehe:

пред да почне утакмицата реков дека ако тепаме на него ке му ја посветам,можам да го замислам сега ко посран голуб е... :pos:

По потписиве глеам дека јувенташине беа оптимисти:tapp:

Извинете да ве прашам само, не е ни провокација ни ништо само сакам да знам дали оваа победа ја рачунате како ДЕБАКЛ???

Фанови на Јуве не треба да пишуваат веќе тука:toe:,после толку крекање дека ке не победат не мора да честитаат:toe:,ова важи за тие што викаа дека ке не победат,другите можат да честитаат

честитам за победата и можам да кажам дека го имате моментално најдобриот менаџер во светот .

Извинете да ве прашам само, не е ни провокација ни ништо само сакам да знам дали оваа победа ја рачунате како ДЕБАКЛ???

Незнам, вие тоа треба да знаете, Интер не загуби утакмица туку Јувентус.

Debakl e toa sto Jube ke bide 7(SEDMI) ako pobedi Napoli :pipi:
Nema Evropa za vas naredna godina:baeh:

INAKU CUVSTVOVO ZA POBEDAVA PRICELESS

ОДЛИЧЕН гол на Маикон:vozbud:
Честито победа!

Debakl e toa sto Jube ke bide 7(SEDMI) ako pobedi Napoli :pipi:
Nema Evropa za vas naredna godina:baeh:

INAKU CUVSTVOVO ZA POBEDAVA PRICELESS

Конкретно за утакмицава прашав али нема везе. Ок, продолжете си со славењето.:smir:

Им ја скршивме кичмата, така и треба, да имаше подобра реализација Милито можеше да биде најмалку 3-0.:vozbud:

Честито поведа.. Голот на Маикон беше ебење.. многу добро се снајде... А Ето и Милито.... не им беше денот.. можеше да биде 4 или 5-0 да искористеа неколку од шансите..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom