Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.495
Поени од реакции
6.921
Изгледа и на Пандев му се пишува истата судбина како и на Панчев...аххх супер играч али...зашто ли само во Интер пропаѓаат толку добри фудбалери ?
Торко не изигравај супермен форумов не е на татко ти секој има право да напише свое мислење,можеш и ти на фан клубот на Лион да пишеш што сакаш, без да пцуеш и да вреѓаш, не значи ако не го сакам Интер дека немам право да кометирам :uvo:
И еве ти линк за Панчев, ја не измислувам топла вода, он го кажа ова
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/592257/index.html
Бојлер каде во интервјуто на панчев вика дека во Интер пропаѓаат добри фудбалери? НИКАДЕ, сам си кажува дека му пропаднала него кариерата, и Мите ти кажа зошто, од алчност е од тоа му пропадна кариерата!
Не се прави екстра специјалец, ми ги извртуваш зборовите, не реков така не провоцирав, а болдон горе ти е апла провокација.
Пандев моментално е на врвот, таму каде што многу сонуваат да бидат! Интер да не беше ни Пандев ни стојков немаше да испаднат од струмица, оти Интер го повлече пандев во Италија никој друг. и каде куров ми ти виде дека интер му ја уништува кариерата? со тоа што го тера да игра редовно? ебате играчот ако сака пари а не сака да игра, ако сака слава без напор.
и направи си услуга не им верувај на сите интервјуа што ќе ги прочиташ, некои се направени со намера.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.953
Поени од реакции
16.294
со тие суспензии и со тој притисок што му го прават во Италија, Мурињо е БОГ!

Го суспендираат да седи на трибини, му ги исклучуваат играчите, го мачат повреди, а се наоѓа на три фронта. и сето ова во моменти кога екипата се наоѓа пред двомеч со Челзи.
Мурињо го извади максимумот од се што можеше да го извади, замерка му наоѓам кај Мунтари, ама што да прави кога Мота памучниот од ветар се повредува(Citation Syn).

Во вторник имаме пак средба со истите, ако ги исфрлиме, ќе се соберете да честитате?

не се однесува директно на тебе ова, ама ми се гади од нереални фанови! Се појавуваат тука кога губиме, кажуваат заговори за губење титула по вина на мурињо, по вина на цезар и на незнам ти кој, го симињаат целиот тим од гомно подоле а следното коло, кога победуваме се враќаат со едни смрдени никакви пораки -

МИлито:zver:
МОТА:zver:
Мурињо:zver:

ЈЕЕЕ НАЈАКИ СМЕЕЕ ПУШЕТЕ ББИЛАН ПУШШЕТТЕТ ГО РОМАААА.

Па дајте мајко му стара бидете барем малце реални, да имате лице и образ кога ќе пишете порака овде да има човек зошто да застане со маусот и да ви ја прочита! Кога отварам фан клуб ббилан едни никакви кога ќе ги видам на сите резили кои им ги направивме сезонава, и покрај тоа што немаат скоро никакви шанси за титула, и покрај тоа што знаат дека на крај година ќе им ставаме слики со zero titoli пак фрлаат пораки, се надеваат, имаат луѓето срце, си го сакаат клубот.
ама изгледа такви немаме во интер, а и да ги имаме многу малце се!
Што е реално за тебе, да се утепуваме од фалење на тимот и кога губи и кога победува, тоа ти е реално на тебе, на мене тоа ми е само лажна надеж да си даваме самите себеси, дека утре ќе биди подобро од денес....искрено нов сум тука(на кајгана), ама да дигам некој во облаци нема шанса да се случи тоа и да пишувам постови од типот погоре што ги напомена ти(овој ѕвер, оној ѕвер)...тоа е , неможиме сите исти да бидиме, сеа јебига фанови сме на Интер, али понекогаш и мислењата ни се различни, зависи кој како ги гледа работите :wink:

...доволно за тој дел:):):)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Реално е вака

Ја тепаме Фиорентина 4-5 0 у Вторник ...

Јуве 3-4 0 у Петок

Барса/Барса максимум вадиме шо можеме ....(ако дае господ и финале) и не губиме ни еден БОД до крај на сезона ....претпоставувајки дека Рома ке киксне бар ЕДНАШ !

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
А зошто сите ја сметате Рома-Аталанта како добиена утакмица за Рома? Сетете се на Рома-Ливорно. Малите екипи се многу поопасни во ситуација кога гостуваат на веќе според многумина изгубено гостување. Јес да Рома е огромен фаворит, но на Аталанта и требаат бодови за опстанок, а мислам дека врзаа 2 победи по ред.

Ништо не отпишувам за утре, а денес Интер сам си ја прокоцка шансата за победа на Артемио Франки!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ние следните 2 кола ги играме на домашен терен против Јуве и Аталанта и очекувам победи:toe:,Рома без утрешната има 3 средби тешки Лацио,Самдорија дома,Парма гости од овие 3 една гарант ке кикснат па не се они Барса мајкуму:toe:Ние го тепаме Лацио за 3 кола и пак 1 место:toe:Рома-Милан-Јуве зеро титули:baeh:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ние следните 2 кола ги играме на домашен терен против Јуве и Аталанта и очекувам победи:toe:,Рома бев утрешната има 3 средби тешки Лацио,Самдорија дома,Парма гости од овие 3 една гарант ке кикснат па не се они Барса мајкуму:toe:Ние го тепаме Лацио за 3 кола и пак 1 место:toe:Рома-Милан-Јуве зеро титули:baeh:
Абе и Интер ќе ја тепаше Фиорентина и Палермо и Џенова и Наполи, но видовме дека воопшто не е така. Не дека сум песимист, напротив, оптимист сум, но во фудбалот никогаш не се знае.

Убеден сум дека до крај нема да има пораз на Интер, но како што и изјава Бранка, треба да ја гледаме нашата игра, а не играта на противниците.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Рома е во страшна форма колку победи по ред имат не знам сигурно се многу.
Есинствено што може да кикснат е со Лацио и Парма во гости другото им е лесно.Дури и мислам дека лесно ќе го победат Лацио.
А Интер се се тешки натпревари дури и со Сиена во гости страв ме фаќа.Единствено со Киево дома и Аталанта ми се посигурни и Јуве следно коло на крв ке игра како претходниот пат друг е тоа Јуве кога игра со Интер да посе*ат работа тука се.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.495
Поени од реакции
6.921
Што е реално за тебе, да се утепуваме од фалење на тимот и кога губи и кога победува, тоа ти е реално на тебе, на мене тоа ми е само лажна надеж да си даваме самите себеси, дека утре ќе биди подобро од денес....искрено нов сум тука(на кајгана), ама да дигам некој во облаци нема шанса да се случи тоа и да пишувам постови од типот погоре што ги напомена ти(овој ѕвер, оној ѕвер)...тоа е , неможиме сите исти да бидиме, сеа јебига фанови сме на Интер, али понекогаш и мислењата ни се различни, зависи кој како ги гледа работите :wink:

...доволно за тој дел:):):)
споредете си ги постовите меѓу себе.

Реално е вака

Ја тепаме Фиорентина 4-5 0 у Вторник ...

Јуве 3-4 0 у Петок

Барса/Барса максимум вадиме шо можеме ....(ако дае господ и финале) и не губиме ни еден БОД до крај на сезона ....претпоставувајки дека Рома ке киксне бар ЕДНАШ !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе и Интер ќе ја тепаше Фиорентина и Палермо и Џенова и Наполи, но видовме дека воопшто не е така. Не дека сум песимист, напротив, оптимист сум, но во фудбалот никогаш не се знае.

Убеден сум дека до крај нема да има пораз на Интер, но како што и изјава Бранка, треба да ја гледаме нашата игра, а не играта на противниците.
Брат дојде време да гледаме на противниците тоа е кога се мора:toe:,релано Рома има 3 тешки а ние до крај немаме баш некоја тешка утакмица освен Лацио гости али мораме да ја тепаме таа а можда Лацио и ке избори опстанок до тогаш:toe:Јас сеуште сум оптимист дека ке освоиме а иначе денес се виде желбата дека сакаме да победиме али стварно во неколку кола по ред немаме среќа а посебно Милито ( со Рома и со Фиорентина статива)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.821
Рома е во страшна форма колку победи по ред имат не знам сигурно се многу.
Есинствено што може да кикснат е со Лацио и Парма во гости другото им е лесно.Дури и мислам дека лесно ќе го победат Лацио.
А Интер се се тешки натпревари дури и со Сиена во гости страв ме фаќа.Единствено со Киево дома и Аталанта ми се посигурни и Јуве следно коло на крв ке игра како претходниот пат друг е тоа Јуве кога игра со Интер да посе*ат работа тука се.
во последните 7-8 години не паметам Рома да победила 2 пати во една сезона во дуелите со Лацио...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Ок брат али после 3-4 кола коа ке бидеме пак 1 и коа ке спасува пак добри топки немој да го величите зш сеа го вреѓате:toe:,за со Барса исто така ако не спаси нејќам коментари бидејки само ја му останав верен на Цезар
Шо има да го величам, си ме видел некаде мене како го величам Цезар ? Освен, добра партија, или супер партија, никаде не сум го ставал на ниво на Снајдер на пример, или Ибра на времето ... :wink:
Голман е, тоа му е работа, што не разбираш тука, нит има задача да праи кросеви, нит да асистира нит да дава голови, Се што претставува голманот е последна пречка за противникот да даде гол.
Тие интервенции и партии од минатото Цезар го ставиле во топ 5 голмани у Свет, и прв голман на бразилски национален тим, овие 2 грешки у последниве месец дена, во случај Интер да ја загуби титулата, го прават виновник број 1 за истото, зашто во директен дуел со конкурент за титула он им шитка 1 гол, а потоа, во најкритичниот дуел од овие последни 6 кола тој подарува бод на Фиорентина, т.е., шитка 2 бода на Интер.

Што е тука нејасно сеа ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А зошто сите ја сметате Рома-Аталанта како добиена утакмица за Рома? Сетете се на Рома-Ливорно. Малите екипи се многу поопасни во ситуација кога гостуваат на веќе според многумина изгубено гостување. Јес да Рома е огромен фаворит, но на Аталанта и требаат бодови за опстанок, а мислам дека врзаа 2 победи по ред.

Ништо не отпишувам за утре, а денес Интер сам си ја прокоцка шансата за победа на Артемио Франки!
И Милан во два наврати го ставија во иста ситуација, три бода му ги запишаа, а утакмицата сеуште не беше почната. Ќе почекаме до утре, ваљда среќната ѕвезда на Мурињо ќе светне :)

Него, формата во Италија ни е катастрофа, играме топло/ладно, малку не залажаа оние лесни победи над Ливорно и Болоња, а во последниве два месеци неаме една битна победа, сите критични утакмици ги кикснавме. Се надевам на подобрување на формата во Италија, на неколку пати не успеваме да сочуваме предност и загубивме драгоцени бодови, се надевам дека тоа во иднина ќе се поправи и нема да примаме ефтини голови.

Форца Интер !!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
До syn - Пази сеа Снајдер доби 2 црвена со Аталанта и со Милан ги остава на цедило играчите али ја не му замерувам бидејки на секој натпревар дава мах:toe:,Мунтари да не зборувам цела сезона ја заеба:toe:,Кордоба 2 пати изигра лев бек и изигра ужасно тоа е 6 бода:toe:Цезар знам дека направи глупи грешки ама неможеш да кажеш дека он ке биде виновен ако не освоиме:toe:Колку пати не спасувал али ај ке му простиш на крај коа ке освоиме уживај знам дека си изнервиран од неговите грешки:wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Hahah , абе Адриано =) После ваков глуп резултат , реално е да и одржат лекција на Фиорентина ја мислам =)

А за Јуве , моја скриена желба е =) а дал е реално ....Коа моеше Билан 3 да им дае , можеме ние 4 =) 0-4

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Hahah , абе Адриано =) После ваков глуп резултат , реално е да и одржат лекција на Фиорентина ја мислам =)

А за Јуве , моја скриена желба е =) а дал е реално ....Коа моеше Билан 3 да им дае , можеме ние 4 =) 0-4
не биди сигурен Буфон,Киелини,Поулсен и пар комада играчи ќе бидат спремни за интер освен некој ако не се повреди утре а изгледа и Диего ќе се врати

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom