Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.751
- Поени од реакции
- 49.277
Па нели 2 у 2 ја имаше ?Ако ако
У моментов не знаеш што им мислам ја на Интер ....Леб од уста ми земаа маму им јебем :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нели 2 у 2 ја имаше ?Ако ако
У моментов не знаеш што им мислам ја на Интер ....Леб од уста ми земаа маму им јебем :uvo:
деко лаже суши хахаПа нели 2 у 2 ја имаше ?
деко лаже суши хаха![]()
Задоволен сум од резултатот а посебно од играта...од играта поради тоа што не се заморувавме и не се трудевме многу што и тоа како ни одговара лежерната игра која носи резултати бидејќи следат доста тешки утакмици а одморот беше добредојден и ги разбирам повремените шанси на ЦСКА иако со играч помалце....снајди како по обичај најдобар на теренот и нема потреба од коментар за неговата игра...Милито во последно премногу шанси не искористува ама се надевам дека се ќе се среди и дека ќе дојди на своето...5 победа со ред во ЛШ ..добри сме сега засега вакво нешто одамна немаме и тоа со стил ги изигравме досега натпреварите од нокаут системот (сите победи со еден гол разлика).....
Е сега би требало да следат вистински тестови за нас како екипа...првин со виола на гости ,па пак со виола на гости(куп),па со вечниот ривал јуветнус дома и мислам дека следи утакмицата на сезоната за нас против барселона/арсенал дома..
овој филм не го гледаш нема да има продолжение2у2 ...
Да водат првото
Да водат второто
И на страна друго , да тепаат со 2гола разлика или повеќе .....
Да дае господ у серија Ц1а со Јубентус да играат да ги мочам :pos2::pos2:
Чеј чеј, ја знам 2 у 2 беше да остане на семафор позитивен резултат од прво до крај, без разлика дали дале или не дале гол у второ.2у2 ...
Да водат првото
Да водат второто
И на страна друго , да тепаат со 2гола разлика или повеќе .....
Да дае господ у серија Ц1а со Јубентус да играат да ги мочам :pos2::pos2:
Ти од Мурињо за кого го имаш кажано оваSyn, имаш поздрав од Весли Шнајдер.
На моменти се сомневав, но сега сум убеден дека Мурињо бил само еден голем клошар....