Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе па вие се попаливте ради падобранци од фан клуб Реал од кој едниот е осмо ( ваљда ). :)

Aко одат под тоа дека Маикон е дрво ондак зашто Реал го бараат ? Со оглед на фактот дека се интересираат само за играчи кој сезоната ја играат на високо ниво ( Бензема, Кака, Роналдо, Албиол и тн ) тогаш у нивните филозофии и Маикон сезонава ја игра на ниво.

Интер лани им постави финансиско барање од 40 милиони евра, они го одбија, истото и сега важи, а Дијара би го пуштиле ко мамка бидејќи тој играч во Англија беше донесен од Мурињо, во Челзи, и Мур од старт му имаше кажано дека од него ке направи нов Макалеле ( ова самиот Дијара еднаш во интервју го потврди ).

Проблемот за нив е што Интер веќе го има Камби на таа позиција а глеам биле и во пол позиција за Фернандеш од Валенсија за наредно лето, па веќе ако тераат на мамки за играч кој од Интер ке си иде само за 40 м евра, ондак нека го набацат Игуаин. :wink:

Јас сум фан на Реал па викам дека не знаат да одберат играчи.Јас му се спротиставив на Мите ради тоа што рече Маикон за Игуаин.Игуаин може сите екипи само да го сонуваат,може за едно 100М ако ги имате.:pos2:

Јас сум фан на Реал па викам дека не знаат да одберат играчи.Јас му се спротиставив на Мите ради тоа што рече Маикон за Игуаин.Игуаин може сите екипи само да го сонуваат,може за едно 100М ако ги имате.:pos2:

Зошто, ти го продаваш? Ќе собереме 100 милиони зеленки
reputation_pos.gif
да ни го продадеш, бива? :pipi:

Зошто, ти го продаваш? Ќе собереме 100 милиони зеленки
reputation_pos.gif
да ни го продадеш, бива? :pipi:
Еее и ти сега многу филозофираш,сакам да му кажам џабе ја троши тастатурата ќе му се избришат буквите и-г-у-а-н.

Еее и ти сега многу филозофираш,сакам да му кажам џабе ја троши тастатурата ќе му се избришат буквите и-г-у-а-н.

Не филозофирам ја вие сите филозофирате, од сите фан клубови, кога ќе запнете за некој играч: без толку пари да не ни го баратеееееееее... :pos2:

А бе кој фактор сте вие на форумов да кажете кој е за продажба и за колку? :smir: Златни играчи се продадоа за ич пари и камења се продадоа за тешки милиони. Се е за продажба, треба само пари, играчи за размена и добри преговарачи.

Не туку напињајте без потреба :pos2:

Сите ние напињаме само вие реално зборувате.И да ве прашаат(и вие не сте некој фактор) дали исто вредат Игуаин и Маикон веќе ќе речете не исто,повеќе вреди Маикон.По самобендисани од Фан клуб Интер нема бе.

Сите ние напињаме само вие реално зборувате.И да ве прашаат(и вие не сте некој фактор) дали исто вредат Игуаин и Маикон веќе ќе речете не исто,повеќе вреди Маикон.По самобендисани од Фан клуб Интер нема бе.
Дај бе олабави од темава ...
Треба апла да си малоумен да веруваш во шпекулација која вика 10 милиони евра плус играч кој игра на позиција каде игра и Камби кој е незаменлив во Интер.

Се лепите го мува на лајно а се спомне некој играч на Реал, а глеаш ли дека вас никој у фан клуб не ве перцепира уз фантазиите за играчи ... те овој требал те оној, абе у клуб каде имаш играчи ко Роналдо, Кака, Рамос, Касиљас, тие бараат уште и уште зашто едни бедни Лион дома не можеа да ги победат. :wink:

Сите ние напињаме само вие реално зборувате.

Зошто осеќам дека навивачиве од другиве тимови си имаат набиено некој комплекс. Кој и да пише тука, мора да напише нешто слично на ова погоре, нешто во стил, да де вие секогаш сте во право :)

Леле сум се искинал од смеење.... Деки будалата! :pos:

КЛИК!

Убаво ти напишав: ВИЕ ОД СИТЕ ФАН-КЛУБОВИ, вклучувајќи го и ИНТЕР.

Леле сум се искинал од смеење.... Деки будалата! :pos:

КЛИК!

Доцниш :pos:

и снајдер не беше за продавање па го дадовте за вреќа ориз

Имаа недопирлив ѕвер на таа позиција во Гранеро. :tv:

Ќе даваат на телма нешто од 15.00, во програма има Алиса во земјата на чудата, не се нормални. Не ми е јасно како мислат дека имаа гледаност со филмови кои ги пуштаат по сто пати.

Подобро Алиса него ли Бари - Рома :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom