Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со малку задоцнување, Снајдер ја направи клучната асистенција, Снајдер им подготви многу шанси на играчите на Интер.Па за критика е Снајдер. Пандев далеку подобро изигра денес . Не беше тој Снајдер кој го знаеме ние . Кажи ми што конкретно стори Снајдер за да не го критикуваме ?
оваа го реплицирав еднуш, еве и затебе.Останува фактот дека изигра лош натпревар, да не беше оној утнат зицер во второ, немаше да го имам ова мислење што погоре го пишав, али тоа ми дојде ко капак бидејќи играч од негов калибар, со таков шут и во една таква ситуација реално, требаше само рутински да изреагира.
На крај краева убеден сум дека сите ја видовте топката во голот по неговиот удар.
Асистенција имаше, али таа асистенција му е пишана во статистика само поради перфектниот финиш на Милито, у негов стил, интелигентно, точно знаеше каде е голманот и топката ја упати во долен лев ( за него ) агол со што го фати и Акинфеев во расчекор, без шанса да интервенира.
но за вчера си направил грешка што си го гледал комбинираниот пренос, па се што направи Шнајдер не си видел.
Многу добро видов што утна Шнајдер, но изгледа ти невиде што утнаа Станковиќ и Пандев, многу позрели шанси, но тоа е фудбалот, лесно е да кажуваш но оди играјго да те видам. хахахахахахАсистенцијата му е пишана само поради класа финишот на Милито, надвор од шеснаестерецот. :smir:
Факт е дека потоа утна шанса подобра и од пенал со оглед на фактот дека Акинфеев веќе тргна на негова лева страна со што десниот негов агол не беше маркиран, агол кој Снајдер несватливо го утна.
Со тој гол дупло ке беше олеснета задачата пред реваншот, сега дури и се претпоставува дека ке го пропушти тој дуел па сеа види ти колку уствари ќе значеше водство од 2-0 во ваква ситуација.
Но пак ке повторам, не е исто Интер без Снајди, и ЦСКА без Красич кој е суспендиран за нареден меч.
Oфицијално извинување на Балотели :
"I am sorry for the situation that has been created recently. I am the first person who has suffered because I adore football and I want to play, and now I am waiting in silence so I can return to being useful to my team. I want to put the past behind me, look to the future and concentrate on the upcoming commitments and make myself ready." Mario Balotelli
- inter.it
За вчера слушам дека и Лионел Меси ништо не направил за Барселона, јас неможам да коментирам, затоа што тој натпревар се уште не сум го гледал. Но има неколку играчи во фудбалот што треба само да се појават на теренот и доволно е, а такви се: К.Роналдо, Меси, Роналдо, Роналдињо, Марадона, Кака...со нивното појавување автоматски противникот испаѓа дека игра со играч помалку, а некогаш и со два помалку, разбирате што ми е поентата.тука се сложувам, преносот беше очајно лош оти ни ние гледавме фудбал, ни бунтовниците на магионичарот не гледаа фудбал на раат.
А за Снајдер рејтингот на играчите, и на официјалниот сајт и на Гоал.ком мислам дека реално зборуваат каков импакт имал врз играта.
Па ете ти погоре, види кој уствари ги искреира најубавите шанси за Интер, го виде некаде Снајдер ? Чави ако не се лажам феноменално го проигра Ибра за 1 од головите ( а може и за двата ), а овде Милито при пасот на Снајди си изигра маестрално со топ финиш надвор од шеснаестерецот ...за мене Снајдер изигра на ниво, сега тоа што промаши се случува, ама ти Syn како повеќе да си лут на тоа што промашил, а не на тоа како изиграл... Чави исто вчера промаши зицер но сепак целосно имаше добра партија![]()
оваа го реплицирав еднуш, еве и затебе.
Со малку задоцнување, Снајдер ја направи клучната асистенција, Снајдер им подготви многу шанси на играчите на Интер.
Снајдер и Мајкон се најдобрите во Интер, долго време го критикувате Маикон, не играл добро и уште што ти знам, но Маикон е жално што го претрчува цел терен и на крај нема играч од калибарот на Дрогба за да ја нафрли топката, навистина штета што сите негови продори завршуваат неуспешно. Ниту Милито ниту Ето не се играчи кој можаат да ги користаат перформансите на Маикон. И јас се чудев зашто застанува, но многу е логично ако нафрли нема кој да ги употреби тие топки. А Шнајдер е толку вешт во додавањата и е единствен играч заедно со Лусио кој знаат да ја влечаат топката на подолга дистанца, другите кога примаат топка знаат само да ја вратаат на наша половина или до Цезар. И навистина неможам да разберам по која логика може некој да ги критикува: Весли Шнајдер, Даглас Маукон и Жулио Цезар...кој заедно со Лусио е најдоброто во Интер.
п.с Syn признај дека и ти си го гледал комбинираниот пренос, се гледа дека све несивидел и сега кажуваш зицери.
Или претерано си бил напнат и си гледал само да дадеме гол, значи под голем стрес си го гледал натпреварот и не си ја прател играта, тоа те разбирам ако е така.
Твоите постови ги читам две години на кајгана, и навистина се многу реални, се гледа дека имаш познавање од фудбалсата игра, многу прецизно ги даваш анализите и редовно го следеш Интер, не си од фановите кој и дерби натпреварите ги гледа само на www.livescore.com, а такви фанови има колку да сакаш во македонија, но за вчера си направил грешка што си го гледал комбинираниот пренос, па се што направи Шнајдер не си видел. Затоа ако сакаш да гледаш што прави секогаш Снајдер, Маикон, Лусио, Пандев и другите под хитно да си земаш Dreambox 500s DM, и нема ништо да пропуштеш, меѓу другото на Inter Chanel ги дават сите тренинзи претпладне и попладне , а во 19,30 имаш 30 минути Вести секој ден за Интер и случувањата на сите играчи од Интер.
Без да се лутеш, но тоа е.:smir:
Не викам дека оваа беше неговиот најдобар натпревар во неговата кариера, но ти броеш нешто што за да се случи да има шанса Камбиасо, Милито или Станковиќ, господин - господин Весли Шнајдер е тој што ја носи топката од половината на Интер до пред голот на противникот, а гениалците Камбиасо, Станковиќ и компанија можаат само да ја вратат назад до нашата половина. Таа е разликата Шнајдер и останатите. Кога Снајдер го игра неговиот најслаб натпревар е рамен на најдобрите натпревари на Станковиќ, камбиасо, мота, Мунтари, Занети, Марига.Добро бе Думан, не ми фантазирај сеа дека сум го гледал мечот комбинирано .
Кои шанси ги креираше Снајдер ?
Двете најголеми на Интер без онаа на Пандев беа негови, онаа на Пандев која исто беше 100% беше креирана од Милито, oнаа на Станкович на 0-0 беше креирана од Камби ...
Уште еднаш те прашувам, кои шанси ги креираше Снајдер ?
Ти да не си го гледал мечот комибнирано, еве ти ги и најголемите шанси за Интер во овој меч па увери се дека грешиш, односно, дека лошо си видел дур си ги гледал Интер комибнирано :
За глупости дискутираме, ова беше меч во кој Снајдер идеше на или-или, да дадеше една од шансите со асистенцијата ке беше човек на наптерварот, вака ова е една од ретките лоши партии за Снајди.