Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Примил удар во ногата утре ќе се извршел преглед па ќе видиме.

Јас не би го ставил до полуфинале повеќе да игра по цена на титула во Серија А..
Замислете.. Финале ЛШ со лудите кокошки на ИоСоно.. :pos:
Ајде Снајдер јеботе.. Издржи уште 3 меча.. Можиш ти.. :pipi:

Јас не би го ставил до полуфинале повеќе да игра по цена на титула во Серија А..
Замислете.. Финале ЛШ со лудите кокошки на ИоСоно.. :pos:
Ајде Снајдер јеботе.. Издржи уште 3 меча.. Можиш ти.. :pipi:

Toa да се случи ја ќе прославувам титула две недели пред вас :pos:

Абе , ебете за Снајдер или ?

Мамата да ви ја .... ако лжете , за вакви работи не се лаже бе хахахахха

Абе , ебете за Снајдер или ?

Мамата да ви ја .... ако лжете , за вакви работи не се лаже бе хахахахха

Не лажам за повредата она фрактурата е очигледна прво априлска шега. Многу провидно беше, исто ко да кажеш дека Марио Балотели направил 85 на IQ тест :pos:

И без Снајдер можат против Болоња и ЦСКА, ја не го ни рачунав за Болоња а незнаев дека можно е да заработил повреда.

Лошо ке е ако и по ЦСКА отсуствува иако сеа за сеа најцрно сценарио е пропуштање на мечот со ЦСКА, а се претпоставува дека само Болоња ке ја утне ...

А и да не игра во Москва, голема е разликата Интер без Снајди и ЦСКА без Красич. :)

Јувентус ке освои Серија А ... Априљиљиљиљ :hehehe: (се зезам) :)

Немам коментар за тој циганот,,,, сигуно не очекував да се радува...

Немам коментар за тој циганот,,,, сигуно не очекував да се радува...
абе тој се крсти Интер да има лоши игри... да губи.... за да се свртат сите кај Мурињо да го критикуваат да го стави Балотели да игра... само така би влегол да игра.. без да се извини... а иако е неверојатно тоа... по некоја невидена логика да се деси тоа (да го критикуваат Мурињо зашто не го игра Балотели) познавајќи го Мурињо попрво би си заминал од Интер отколку да го стави да игра Балотели без да се извини...

Циганов е ненормална будала... ѕвезда го направија на 19 години.. уште го дрка дома... па сега од најголемиот стратег бара да му се извини зашто тој не сакал да доодработи тренинг... не ми се верува до кај дојде работава... место да му се извини и да му се заблагодари... што на некој начин му дава бесплатна школа за во животот понатаму... овој се курчи... уште ова го немав видено......:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom