Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ќе освои ами не..
И на наредното дерби.. Има да се поредите сите пред излезот на тревник вие од Милан.. И да ракоплескате.. :pipi:
Ама и марио ќе биде у подредените ко што гледам :tv:
Кое ладно срце го има малиот,ич не го боли за голот

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ама и марио ќе биде у подредените ко што гледам :tv:
Кое ладно срце го има малиот,ич не го боли за голот
Абе ако сакаш и Мунтари ќе ви го дадеме.. Да ја комплетирате црнечката колонија.. Само да ве плескаме 4-0.. :pipi:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе ако сакаш и Мунтари ќе ви го дадеме.. Да ја комплетирате црнечката колонија.. Само да ве плескаме 4-0.. :pipi:
Ааа , Мунтари не .. се плашам да не распали па кој ќе ве трпи назад ќе си го барате :tv:
Следната сезона е нов почеток има време до следното дерби,само да се засилиме со Марио и ќе биде жестоко :vozbud:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ааа , Мунтари не .. се плашам да не распали па кој ќе ве трпи назад ќе си го барате :tv:
Следната сезона е нов почеток има време до следното дерби,само да се засилиме со Марио и ќе биде жестоко :vozbud:
Балотели+Мансини+Мунтари за Пато и така ќе го продават барем во Италија ќе остане.
Плус сметај што може да стане со Мансини новиот Сидорф и Мунтари новиот Пирло.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Балотели+Мансини+Мунтари за Пато и така ќе го продават барем во Италија ќе остане.
Плус сметај што може да стане со Мансини новиот Сидорф и Мунтари новиот Пирло.
И зубацот да не го сакате?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Снајдер повреден

,,,би сакал да ве излажам како првоаприлска шега но според трач.ком стварно се повредил.Епа така му е на Мур кога ги игра по 94 минути сите играчи... ахх немораше ова да се случи во ваков период :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Снајдер повреден

,,,би сакал да ве излажам како првоаприлска шега но според трач.ком стварно се повредил.Епа така му е на Мур кога ги игра по 94 минути сите играчи... ахх немораше ова да се случи во ваков период :tapp:
Не се повреди по 94 минути, во прво полувреме се повреди. Ја издржа утакмицата ама она беше силен удар се виде...

Реакцијата на Марио по постигнатиот гол:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Само од една работа сум задоволен а тоа е дека Красич нема да игра на следанта:toe:,по таа страна како мало дете го поминува Занети
Занети е легенда!! Ако треба финале нека изгубат ради него несакам збор да чујам против него јасно? :)

А за Балотели, тој копук нека се губи од тимот (на клоци)!!!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не се повреди по 94 минути, во прво полувреме се повреди. Ја издржа утакмицата ама она беше силен удар се виде...

Реакцијата на Марио по постигнатиот гол:

Му шибна еден лакт Раиола под слабини и почна срамежливо да аплаудира.На сила го донесол на стадион по се изгледа му рекол прави што ќе ти кажам за трансвер јас одговарам на овој и тоа му е тешко.
А погледни го Бранка(кај резултатот)е тоа се вика радос.

M

mercenary

Гостин
Во темата ЛШ,иосоно пишал ќе има реприза Интер-ЦСКА во 12.Да не знае некој да потврди?Во 12 на канал5 ќе има?Глеам на канал5 програма не пишува дека ќе има.
Да знам да глеам,вчера од комбинираниот ништо не видов.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ме немаше долго на форумот но сега морав да пишам...
Jose Mourinho Resigns As Coach Of Inter To Take Over At Real Madrid

За малку ќе поверував, но кога го видев делот:
When pressed on players he would like to sign for Real Madrid, Mourinho stressed: “That would be disrespectful of me, but I will tell you one thing. Ricardo will come with me.”

Ако сакаа да личи на првоаприлска шега не требаше да го стават овој дел :)

Edit:
Денес трач.цом стварно почнаа првоаприлски.. шега до шега...
Milan Believe In Winning The Scudetto - Alexandre Pato

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom