Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој коментаторов врска си нема,вика би требало да заврши прво во Лондон па во арсенал:tapp::tapp:,иначе играта како што глеам не е нешто нај нај али мора да запнеме и да дадеме гол вака не иде:toe:

Eх сега и ти...

Да, неколку паса му беа катастрофа, особено долгине, но не можеш да речеш дека е ужас. Ужас е Занети, зошто Красич го поминува како брз воз. Мора таму Занети да има поддршка од уште еден играч, зошто Србинов лесно проаѓа.

Занети знаеме како проаѓа таму, незнам зошто Киву не игра бек. Тоа трба да биде прва измена. Снајдер не е катастрофа, не е на нивото како во други натпревари ама и овие ептен му одат. Мора другите да се отвораат.

Се изнагледавме фудбал :tapp: неможам да гледам на нет дека лимитот ми е отиден :( ахххх бре канал 5....МТВ испаднаа подобри од вас

Мунтари ин..
Ни треба црнец во средината.. :pos:

Се изнагледавме фудбал :tapp: неможам да гледам на нет дека лимитот ми е отиден :( ахххх бре канал 5....МТВ испаднаа подобри од вас

МТВ од секогаш биле најдобри кога се однесува на Спорт и спортски преноси....

Не бе, овие копитава од канал 5 ја ебаа работава... 2 утакмици покакаа апла...

Кој .!. најавуваш дека вршиш ПРЕНОС од едната, а даваш комбиниран... на никој не погодуваш...

Ние се нервираме што излажаа идиотиве дека има пренос од Интер, на Барса и Арсенал навивачиве пцујат што од одличен натпревар гледаат инсерти т.е. вклучувања кога ќе им текне на фациве...

Па и капак на се, еден коментатор ги тера и двете... Врска да се немало, а ќе се фалат ХД маде... мрш!

Хедис лига има боље преноси од ова го*но,,, на велија треба да му се даде да ги пренессува ваквите спортски евенти...

Абе дај да дадеме гол кој ги ебе канал 5:toe:,ајде мора да нападнеме :vozbud:

Затоа се рекло „како Струга нема друга“ :pos:

Dreambox и нема да си имаш никогаш проблем за натпреварите.

Само од една работа сум задоволен а тоа е дека Красич нема да игра на следанта:toe:,по таа страна како мало дете го поминува Занети

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom