Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Абе луѓе што напрајвте со маичките ?
Јас викам да се собереме неколку души и да се договориме ко луге,али незнам како стојат другите со време дека зафатени беа.Јас сеуште барам фирми кој можат асално да ни ги испринтаат маиците али сепак ке мора да се направи добар Research и да се избере најдобрата опција.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Да направиме сега некои не мора да бидат скапи . Па ко ќе заврши првенствово и ЛШ да направиме по квалитетни и по скапи , ќе направиме некои со зеро титули :helou:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.789
Да направиме сега некои не мора да бидат скапи . Па ко ќе заврши првенствово и ЛШ да направиме по квалитетни и по скапи , ќе направиме некои со зеро титули :helou:
OK, префрлете се кај нас за оваа дискусија.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
aj nekoj sto se kocka online da mi kazi dali ima postaaveno koef za cska inter? revansot...? i everton - fulham 1 na 24ti mislam igraat..

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ајде побрзо малце:wink:,сеа се затоплува времево па треба веќе да почнеме да ги носиме да видат кој се интерашите:toe:.Ги видов маиците и можам да кажам дека добро изгледаат свака час,иначе не праиме собирнака со Цска колку што разбрав така ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако се направат маички повремено информирајтеме бидејќи и јас сум ин :pipi:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Стварно убави маички, ајде побрзајте малце и така е топло времево ке се носат:icon_bigg

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Пред некое време Капело рече во Интер во минатото не разбираа од фудбал.
И во право е човекот за Пирло и Сидорф не ми е мака тие во Интер играа лошо но да си дадеш играчи како Роберто Карлос за 6 милиони или Симеоне кои беа темели на клубот тоа се големи грешки.Според мене Сиемеоне Карлос Роналдо требаше во тоа време да се срцето на Интер.Карлос даде 7 гола за Интер во таа една сезона.

Инаку Карлос го избрка големиот стручњак Рои Хадсон кој по спор со Карлос(овој сакаше бек да игра овој крило го тераше)замисли на негово место го донесе анонимецот Пистоне.
И ова е приказната како Интер го избрка најдобриот лев бек на сите времиња.Многу тажна приказна ова ми текна кога гледав вчера како Карлос даде гол за Коринтианс од 40 метри таму игра со Роналдо.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
А кој би се кладел дека Арнаутович ќе даде гол, па уште и 4ти го ставиле...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Пак со 30 000 ќе ја “рснеш“ Интер?
абе само интер ме турна ...за 30 000 ги уплатив
интер 2
албасете 1 ...3-2
нанси 1 5-1
осасуна 1 1-0