Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Абе луѓе што напрајвте со маичките ?
Јас викам да се собереме неколку души и да се договориме ко луге,али незнам како стојат другите со време дека зафатени беа.Јас сеуште барам фирми кој можат асално да ни ги испринтаат маиците али сепак ке мора да се направи добар Research и да се избере најдобрата опција.Абе луѓе што напрајвте со маичките ?
OK, префрлете се кај нас за оваа дискусија.Да направиме сега некои не мора да бидат скапи . Па ко ќе заврши првенствово и ЛШ да направиме по квалитетни и по скапи , ќе направиме некои со зеро титули :helou:
Пак со 30 000 ќе ја “рснеш“ Интер?aj nekoj sto se kocka online da mi kazi dali ima postaaveno koef za cska inter? revansot...? i everton - fulham 1 na 24ti mislam igraat..
Ајде побрзо малце:wink:,сеа се затоплува времево па треба веќе да почнеме да ги носиме да видат кој се интерашите
http://www.bet365.com/home/default.asp?aj nekoj sto se kocka online da mi kazi dali ima postaaveno koef za cska inter? revansot...? i everton - fulham 1 na 24ti mislam igraat..
абе само интер ме турна ...за 30 000 ги уплативПак со 30 000 ќе ја “рснеш“ Интер?