Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Да си фатиш на конкурентите е најубаво.. На маката нивна.. Вечерва Милан со слабата игра и глупавите кладилници кои му дадоа на Лацио коеф 2.03 да не загуби ми донесоа убави 2.200 ден.. :pipi:
Мислам дека беше сезоната 2006/2007 кога се кладев со другарите дека ќе освоиме 100 бодови и изгубив мислам за неколку бода, 97 освоивме кога бевме шампиони..
A денес ја гледам табелава на неколку кола пред крајот..
Едвај 63 бодови имаме.. Се влечиме ко црева.. :pipi:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.082
Се плаши да не му ги украдат парите.

Инаку, колку пари освои? :)
да, да не напрај некој беља со профилот.
инаку ете пишува колку пари земав 74 059.
3.30 беше коефициент за икс.

со наполи 10.000 имав, на икс ги ставив пак 3.30 коефициент 33.000 ги направив.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
да, да не напрај некој беља со профилот.
инаку ете пишува колку пари земав 74 059.
3.30 беше коефициент за икс.

со наполи 10.000 имав, на икс ги ставив пак 3.30 коефициент 33.000 ги направив.
Денари, или?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Jas uste od sega ocekuvam Julio Donati da bide del od tie sto ke bidat povikani za duelot so Bologna , so ogled na faktot deka nema igrat nitu Maicon nitu Zaneti . Spored mene rizicno bi bil ako Murinho se resi na taa pozicia ( desen bek ) da go igra Cordoba .

Jas vaka ocekuvam za so Bologna.

JC

Donati ( cordoba) Matrix ( Cordoba ) Samuel Chivu
Stankovic Cambiaso Thiago Motta
Sneijder
Pandev Milito

P.S. Prvo da pomine Cska pa posle da zboruvame za Bologna
^Ја па мислам дека Кордоба гарант ке си игра десно, чим Мур го тераше ко лев бек неколку утакмици, не глеам причина зашто да не го игра и ко десен, бар колку толку боље ке изигра гарант со оглед дека е деснак.
Матрикс ке го глеаме уз Самуел во одбрана, е сеа једино што е под знак прашалник е формацијата, дали со 2ца напаѓачи ке игра или со тројца, т.е. еден истурен и двајца крила/полушпицови, сеедно.
И Лусио ли има парни жолти картони?
Знам вчера коментаторон ги спомна Капитенот, Мајкон и Ето.
Ако е така, тогаш е сигурна линијата Киву, Матераци, Самуел и Кордоба.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.082
Тоа веќе има смисла. Ама не, вика добив... :icon_lol: Откај да знам јас. :icon_bigg
велешани евреи не не викаат за џабе :smir:

да не одам зијан пари по кладилници, си се обложувам на бетерз бесплатно:pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Поздрав момци,,,јас се вратив од Битолска шема и дај да ви пишам еден пост,,т.е. нема што да коментирам за Рома се си е кажано,немавме срека и тоа е тоа..лош ден.

Иначе имате голем поздрав од Јове_БТ ,, :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дефинитивно овој пат среќата не беше на страната на Интер. Лошо го започнаа мечот, со катастрофалната грешка на Цезар и неповрзана игра во нападот. Но со понатамошниот развој на натпреварот и особено со играта во второто полувреме Интер заслужи најмалку 1 бод.

Од паѓањата на Перота и Тони на крајот просто ми се лошеше.

Рома има за нијанса полесен распоред од Интер, но имаат и тие неколку незгодни гостувања на кои очекувам киксеви. Милан го отпишувам од борба за титула.

Со ЦСКА би бил идеален и триумф од 2 - 0, со што би се одело прилично комотно на реваншот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со цска би бил задоволен и со минимална победа односно каква била и во реваншот врз нив да биди притисокот кој верувам дека ќе постигниме гол и ''пролаз даље'' ...сега според мене е најпотребно да се сконцентрираме во сериа А бидејќи ојде титулата..а и противникот во 1/4 ни дозволува такво нешто секако не треба потценување за да не ни се случи виљареал 2006 година....следно коло мислам играме со болоња дома каде во средината најверојатно ќе играме со камби марига и мота ..во нападот пандев и милито ..весли не го споменувам тој задолжително би играл и со цска и со болоња..се надевам дека конечно ќе заличиме на шампиони и ќе почниме да победуваме во гостински терен...а и одморот на мајкон и занети добро би дошол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom