Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Нешто интересно последните 10 кола Јувентус има освоено повеќе поени од Интер.Значи трагедија сме последните 10 кола.Рома не ни сметавме на - колку сме сега се на 1 бод.
Милан добро е што е трагичен инаку не минеше.Рома ако играше на почетокаот како сега 1 ке беа.
Инаку друго интересно 10 гола на Ето му имат донесено повеќе бодоби на Интер 17 а тие на Милито 14.

Друго со ЦСКА ќе било тренинг натпревар извинете ама тренинг екипа не стига во четврт финале.Пробнозирам 1-0 или нерешено.

А Бурдисо нека си е во Рома на полувреме вчера го провоцирал на Мурињо а и највесел беше вчера.Што му е крив Мурињо за киксовите што ги правеше.Интер му даде многу шанси но човекот си беше киксер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.974
Во рок од месец дена иначе, Цезар во два клучни натпревари прави 2 кардинални грешки, првата му беше со Челзи дома, втората вчера ... :toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.974
Ништо, не ми се ризикува да договориме а да не поебат у последен момент со Арсенал - Барса .
Со Жаре се договорив за наредната, реваншот, и онака ке се игра порано тој меч, од 6, па ке си имаме гарант дека ке го гледаме и дека тоа ке биде изборот на Канал 5.

Иначе. во право е Мите, далеку е ова од лесен меч со оглед на фактот дека ЦСКА се квалификуваа во најдобри 8 во Европа што не е случајност.
Моја желба е победа, било каква, слично ко со Челзи, па гости притисокот да биде врз нив, да имаат товар у нозе и да тераат со онаа помисла дека несмеат да примат гол со кој ке си кажат едно лагано '' чао '' на ЛШ, .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.081
Ништо, не ми се ризикува да договориме а да не поебат у последен момент со Арсенал - Барса .
Со Жаре се договорив за наредната, реваншот, и онака ке се игра порано тој меч, од 6, па ке си имаме гарант дека ке го гледаме и дека тоа ке биде изборот на Канал 5.
баш ќе биде добро да не поебат, ние во Велес веќе се спремаме :)

инаку кај младинците овака стојат работите

ББилан - 45
Интер - 41(2 утакмици помалку)
Аталанта -41
Удинезе - 36
Мантова - 33

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Кога сме кај Младинците, победиле со 1-0 со голот на Дестро... растура малиов...

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.081
Дестро е прв стрелец со 12 гола.
а Арнаутович има 1 гол.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Може ке звучам глупо али ја би му дал шанса на Дестро сеа со Болоња , чим Балотели е отпишан,ето суспендиран итн итн ....Арнаутович може да игра крилно

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.974
Дестро не, Арна да, уз Милито и Пандев у прв тим, милина ... :toe:

Него, комшииве пак кикс направија, добро е ова за Интер, немаат товар од две екипи позади, колку толку, се намалува притисокот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
баш ќе биде добро да не поебат, ние во Велес веќе се спремаме :)

инаку кај младинците овака стојат работите

ББилан - 45
Интер - 41(2 утакмици помалку)
Аталанта -41
Удинезе - 36
Мантова - 33
абе каде наоѓаш табела... дај кажи Рома кое се, стварно незнам

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.081
Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Може ке звучам глупо али ја би му дал шанса на Дестро сеа со Болоња , чим Балотели е отпишан,ето суспендиран итн итн ....Арнаутович може да игра крилно
Jas uste od sega ocekuvam Julio Donati da bide del od tie sto ke bidat povikani za duelot so Bologna , so ogled na faktot deka nema igrat nitu Maicon nitu Zaneti . Spored mene rizicno bi bil ako Murinho se resi na taa pozicia ( desen bek ) da go igra Cordoba .

Jas vaka ocekuvam za so Bologna.

JC

Donati ( cordoba) Matrix ( Cordoba ) Samuel Chivu
Stankovic Cambiaso Thiago Motta
Sneijder
Pandev Milito

P.S. Prvo da pomine Cska pa posle da zboruvame za Bologna

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.974
^Ја па мислам дека Кордоба гарант ке си игра десно, чим Мур го тераше ко лев бек неколку утакмици, не глеам причина зашто да не го игра и ко десен, бар колку толку боље ке изигра гарант со оглед дека е деснак.
Матрикс ке го глеаме уз Самуел во одбрана, е сеа једино што е под знак прашалник е формацијата, дали со 2ца напаѓачи ке игра или со тројца, т.е. еден истурен и двајца крила/полушпицови, сеедно.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
^Ја па мислам дека Кордоба гарант ке си игра десно, чим Мур го тераше ко лев бек неколку утакмици, не глеам причина зашто да не го игра и ко десен, бар колку толку боље ке изигра гарант со оглед дека е деснак.
Матрикс ке го глеаме уз Самуел во одбрана, е сеа једино што е под знак прашалник е формацијата, дали со 2ца напаѓачи ке игра или со тројца, т.е. еден истурен и двајца крила/полушпицови, сеедно.

Sigurno tuka mislis na Quaresma ili Arnautovic. Sepak jas bise odlucil za Donati zatoa sto spored mene na natprevarot za Kup ne mi teknuva so koj igravme Livorno ( ne me fakaj za zbor) izigra perfekto zosto da ne mu se dade sansa da igra povtorno na pozicia koga mozese Santon moze i ovoj.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom