Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Не ми е крив ни Цезар за првиот гол, ни Лусио за вториот, ни Милито за пропуштените шанси, па ни Перота што минатава вечер сигурно не спиел, зашто се изнаспа на теренот.
Не ме загрижи поразов толку, зашто се работи за дерби, а на дерби натпреварите, се’ може да се знае однапред, ОСВЕН резултатот. А особено на гости, Интер (со исклучок на победата од оваа година против Милан и ланската против Рома) ретко кога делувал убедливо.
Мене нешто што од поодамна ме загрижи беше начинот на кој од +14, се доведовме до +1 ситуација. А во тоа кумуваше целиот колектив на Интер, на чело со тренерот Хозе Мурињо, а не еден, двајца, тројца поединци.
И, за крај, не заборавајте, тие се тимот кој се’ уште брка +1 еден бод, не ние.
Ајт, со среќа нека ни е.:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Според играта што ја видов вчера и на неколкуте минати натпревари дефинитивно не личиме на шампион...сигурно овие киксови во домашното првенство се последица на тоа што играме на три фронта и немаме доволен број кввалитетни играчи за да ги заменат првотимците....минатите години гостувањата во палермо,рома,парма и овие т.н. средно тешки тимови на гостински терен како брз воз поминувавме..а оваа година едвај нерешено вадиме.:toe:..па и лани се боревме на три фронта ова време(и досега изигравме исто толку утакмици во ЛШ ) и пак лесно поминувавме со овие екипи..не знам во што е проблемот..очигледно камби и дејан значително му опадна формата оваа сезона..немаме лидер во името на ибра...имаме повеќе креативност во средниот ред и правиме повеќе шанси но во иоталија тоа не пали(за во ЛШ очигледно е така)....мајкон и милито ми изгледаат како преморени и како да не можат да трчаат повеќе....мурињо си игра курташак со формациите и на тоа се должат киксовите..утакмицата со сампдорија беше клучната за да дојдиме на ова тереџе..и се на се склопено заслуживме да сме на второ место..но имаме среќа што ''конкурентите'' се недоволно квалитетни па и тие киксаат кога е најпотребно.....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пандев се врака во ФОРМА!zabava

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Кога пишав дека со ваква игра не се станува шампион некој од фановите на Интер се смееа и ме напраија луд,дека не сум знаел што сум пишувал....Денеска се уверивте и самите видовте колку е јак вашиот Интер,и колку Мурињо знае во битните утакмици да постави игра каква што треба...Чим неможе нерешено да извади со Рома незнам што да кажам стварно,еден Лацио да беше па 2-2 ќе напраеше..така да спуштете се на земја малце пошто претрано се уфилмафте после победата над Челзи..:tapp::tapp:
Crespo напиша:
Честито победа иако нејќев да тепа Рома пошто на крај ништо нема да напраи со шампионската..Интер :eek:jea:
Абе што се радувате како да сте освоиле Шампионска?полека малце има време..не се радувајте пред време..Пак Интер е прв па вие ако сакате тепајте све до крај,и они ќе тепаат.....Смирено:duel:
Ова ме буни, ти истиот си или некој пишува место тебе по темиве?
На една тема пишуваш дека така не се станува шампион, на друга, Интер шампион... Кое е твоето мислење од овие? Или, Зоте ги "ремети" Интерашиве па ти им враќаш сега на фановите на Рома?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ке цитирам еден фан на Интер од ФорцаИнтер форумите ...

"I just hope both of the teams qualify to the Coppa Finals - I want revenge"

Алудирајки на Рома ;)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

Еве ви едно потписче од Гоче. :back:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Site tuka nie citame razni komentari za igrata na Inter a nikoj, ne spomna vcera kako odigra Burdiso covekot ednostavno kako da e 10 godini u Roma .
Odigra perfekten natprevar toj bese koj so glava sutirase pri greskata na Cesar. Ednostavno neznam sto e so covekot se preporodi vo Roma duri i eden Mexes go stavi da gree klupa. Mislam deka treba da go vratime povtorno i da ne im go prodavame na ovie " Koj Sto letat u Oblaci " zatoa sto tie ne ni go dadoa igracot koj sto go baravme u Januari , a kako sto rece Murinho bas ovie bile koj placele za Burdiso.
Za mene Burdiso bese eden od najzasluzenite ekipata na Roma za pobedata vcera.

P.S. Ke se molam sekoj den samo Stankovic da ne go vidam u prv sostav.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.958
Ова ме буни, ти истиот си или некој пишува место тебе по темиве?
На една тема пишуваш дека така не се станува шампион, на друга, Интер шампион... Кое е твоето мислење од овие? Или, Зоте ги "ремети" Интерашиве па ти им враќаш сега на фановите на Рома?
Приоритет него му се Челзи, и го боли .... боли .... боли.
Ипак, не е лесно да гледаш како твојот омилен тим на домашен терен е ставен во џеб, од екипа чиј тренер важи за најуспешен во историјата на Челзи. :tv:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Site tuka nie citame razni komentari za igrata na Inter a nikoj, ne spomna vcera kako odigra Burdiso covekot ednostavno kako da e 10 godini u Roma .
Odigra perfekten natprevar toj bese koj so glava sutirase pri greskata na Cesar. Ednostavno neznam sto e so covekot se preporodi vo Roma duri i eden Mexes go stavi da gree klupa. Mislam deka treba da go vratime povtorno i da ne im go prodavame na ovie " Koj Sto letat u Oblaci " zatoa sto tie ne ni go dadoa igracot koj sto go baravme u Januari , a kako sto rece Murinho bas ovie bile koj placele za Burdiso.
Za mene Burdiso bese eden od najzasluzenite ekipata na Roma za pobedata vcera.

P.S. Ke se molam sekoj den samo Stankovic da ne go vidam u prv sostav.
во целост се сложувам со тебе. Бурдисо игра како никогаш досега... со оглед на тоа дека годините полека полека ги газат Самуел, Кордоба, Матераци, а и Лусио... не е лошо да си го вратиме назад.. па подобро Бурдисо да делува од клупа него Матераци... па за 2 години таман Бурдисо би имал години колку Самуел и Лусио и би одиграл една сезона барем на ниво...

Исто така и за Станкович.. секоја чест за играчот игра со срце, и тоа се цени... ама и кај него годините не го одминале... трча се труди покрива се што може... ама едноставно не е доволно тоа во еден тим како Интер кој има големи амбиции.. така да оваа сезона која до пред да се повреди со Сиена во декември му беше најдобра во животот... и дека од година тој би добивал шанса од клупата, а би требало некоја голема ѕвезда да влезе на негово место... ако освојат Скудето, а на добар пат се да го сторат тоа, и само тие можат да си го изгубат... и со тоа што поминавме прва нокаут фаза во ЛШ, а имаме на хартија лесен противник во четвртфинале... би се инкасирале бааги пари во касата на Интер.. и очекувам подмладување на секоја позиција... ама буквално на секоја... најмалце уште 5 играчи... да добро мислев 5..
замена за Цезар, не може Толдо да го заменува кога тој има 37 години...
одбрана и таму еден класа играч Лусио и Самуел се одлични партнери но кој знае како би играле догодина... еден Габи Милито одлично би се уклопил
средина... обавезно еден класа играч на позицијата на Деки... Хамшик или Фабрегас или Ван Дер Ваарт
напад... замена за Милито... Торес би бил врв... или еден Игуаин..

значи тоа се моите желби за новата сезона... :back:
Габи Милито, Бурдисо, Хамшик или Фабрегас(а зашто не и 2цата) или Ван Дер Ваарт (каков страшен тандем би биле со Снајдер чудо... заедно играат цел живот), Торес или Игуаин (со оглед на тоа што нема аргентинец кој не би се снашол во Интер... Игуаин би ми бил прв избор, и затоа што Торес е еден вид склон на повреди како Снајдер кој да го поплукам и да чукнам во дрво годинава изигра феноменално)

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
во целост се сложувам со тебе. Бурдисо игра како никогаш досега... со оглед на тоа дека годините полека полека ги газат Самуел, Кордоба, Матераци, а и Лусио... не е лошо да си го вратиме назад.. па подобро Бурдисо да делува од клупа него Матераци... па за 2 години таман Бурдисо би имал години колку Самуел и Лусио и би одиграл една сезона барем на ниво...

Исто така и за Станкович.. секоја чест за играчот игра со срце, и тоа се цени... ама и кај него годините не го одминале... трча се труди покрива се што може... ама едноставно не е доволно тоа во еден тим како Интер кој има големи амбиции.. така да оваа сезона која до пред да се повреди со Сиена во декември му беше најдобра во животот... и дека од година тој би добивал шанса од клупата, а би требало некоја голема ѕвезда да влезе на негово место... ако освојат Скудето, а на добар пат се да го сторат тоа, и само тие можат да си го изгубат... и со тоа што поминавме прва нокаут фаза во ЛШ, а имаме на хартија лесен противник во четвртфинале... би се инкасирале бааги пари во касата на Интер.. и очекувам подмладување на секоја позиција... ама буквално на секоја... најмалце уште 5 играчи... да добро мислев 5..
замена за Цезар, не може Толдо да го заменува кога тој има 37 години...
одбрана и таму еден класа играч Лусио и Самуел се одлични партнери но кој знае како би играле догодина... еден Габи Милито одлично би се уклопил
средина... обавезно еден класа играч на позицијата на Деки... Хамшик или Фабрегас или Ван Дер Ваарт
напад... замена за Милито... Торес би бил врв... или еден Игуаин..

значи тоа се моите желби за новата сезона... :back:
Габи Милито, Бурдисо, Хамшик или Фабрегас(а зашто не и 2цата) или Ван Дер Ваарт (каков страшен тандем би биле со Снајдер чудо... заедно играат цел живот), Торес или Игуаин (со оглед на тоа што нема аргентинец кој не би се снашол во Интер... Игуаин би ми бил прв избор, и затоа што Торес е еден вид склон на повреди како Снајдер кој да го поплукам и да чукнам во дрво годинава изигра феноменално)

Sekako , mislam deka treba da se iskoristi sansa da go doneseme golmanot na Bologna Viviano toj e 50 % nas ne ka platat i za tie 50 % i gotovo bar ke za edna do dve godini bi bil prv golman deckoto e talentiran go vidov na eden natprevar i mi ostavi dobar vpecatok.

Nego za odbrana mislam deka treba da izbereme megu Gabi Milito ili Bonuci + Burdiso , za prviot neznam kolku bi bil korisen za Inter bidejki e vo godini bar za mene podobra varijanta bil Bonuci so ogled deka bil igrac od skolata na INTER plus e mlad igrac i perspektiven .

Nego za sredina vednas bi idel na ovie trojca igraci bar za sega Fabregas , Gurguf , Hamsik . Stvarno ne bi zalel pari za ovie igraci plus i definitivno vo Juli doaga i Coutinho bidejki imase spekulacii deka ke ostane vo Brazil do Januari 2011 .

Za napad vednas bi upatil ponuda za Benzema , Higuani . Za prviot sto bi rekol ednostavno ne se snajde vo Real i povredite go macea cela sezona i so ogled na formaciata sto ja koristi Pelegrini tesko nego deka ke se izbori za mesto vo prviot tim , cenata nema da bide povisoka od 25 milion , plus Real sigurno ova godina ide da go angazira David Vila i bi ni bil doprodojden Benzema . Bar za mene ima stil na Fenomenot.
Nego za Higuan , imase eden komentar od IoSono deka lici mnogu na Milito i jas se soglasuvam so nego.

P.S. I definitivno i Kolarov kako lev bek.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Sekako , mislam deka treba da se iskoristi sansa da go doneseme golmanot na Bologna Viviano toj e 50 % nas ne ka platat i za tie 50 % i gotovo bar ke za edna do dve godini bi bil prv golman deckoto e talentiran go vidov na eden natprevar i mi ostavi dobar vpecatok.

Nego za odbrana mislam deka treba da izbereme megu Gabi Milito ili Bonuci + Burdiso , za prviot neznam kolku bi bil korisen za Inter bidejki e vo godini bar za mene podobra varijanta bil Bonuci so ogled deka bil igrac od skolata na INTER plus e mlad igrac i perspektiven .

Nego za sredina vednas bi idel na ovie trojca igraci bar za sega Fabregas , Gurguf , Hamsik . Stvarno ne bi zalel pari za ovie igraci plus i definitivno vo Juli doaga i Coutinho bidejki imase spekulacii deka ke ostane vo Brazil do Januari 2011 .

Za napad vednas bi upatil ponuda za Benzema , Higuani . Za prviot sto bi rekol ednostavno ne se snajde vo Real i povredite go macea cela sezona i so ogled na formaciata sto ja koristi Pelegrini tesko nego deka ke se izbori za mesto vo prviot tim , cenata nema da bide povisoka od 25 milion , plus Real sigurno ova godina ide da go angazira David Vila i bi ni bil doprodojden Benzema . Bar za mene ima stil na Fenomenot.
Nego za Higuan , imase eden komentar od IoSono deka lici mnogu na Milito i jas se soglasuvam so nego.

P.S. I definitivno i Kolarov kako lev bek.
дадада заборавив на Бонучи и на тој другиот како се викаше дефанзивец исто.... на нив заборавив.... а за Бензема.. штом не го бива... Реал се решава брзо од него... за 15 мил. нема повеќе да бара... али ипак сум за Игуаин... лани сите 5-6 играчи у пакет ги даваа 70 мил.. а сега каква форма е Игуаната нема шанси да го дадат и да го даваат испод 25 нема теорија... доколку како што викаш место Бензема Реал да го ангажира Виља тогаш би се решиле на потег да го продадат за добра сума(зборам за Игуаин) и Гуркуф би бил феноменален избор... да Гуркуф, Хамшик, Фабрегас.. мада привте два повеќе впечаток ми оставаат од цел што знам дека во Серие А би се снашле таму играат одлично... Гуркуф со најмалата минутажа во Милан бушеше... перфектна замена за Кака ќе беше.. подмладена и подобрена верзија... али ББилан се шупаци... али не верувам дека би го земале Гуркуф... мада тој би бил ЏЕКПОТ за нас.. тој или Хамшик

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.782
Кога пишав дека со ваква игра не се станува шампион некој од фановите на Интер се смееа и ме напраија луд,дека не сум знаел што сум пишувал....Денеска се уверивте и самите видовте колку е јак вашиот Интер,и колку Мурињо знае во битните утакмици да постави игра каква што треба...Чим неможе нерешено да извади со Рома незнам што да кажам стварно,еден Лацио да беше па 2-2 ќе напраеше..:tapp::tapp:
Уште го постигнуваш истиот ефект кога те читаме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom